Gruppchefer Tillverkning och Beredning till ApoEx Stockholm

Gruppchefer Tillverkning och Beredning till ApoEx Stockholm

Är du en naturlig, trygg chef med kunskap om tillverkning och beredning av läkemedel? Vill du vara med att bygga upp en verksamhet som präglas av engagemang, driv, nytänkande och inställningen att ingenting är omöjligt. ApoEx förstärker nu organisationen för tillverkning och beredning i Stockholm och söker fler gruppchefer till tillverkningsenheten i Stockholm. Vi söker dig som vill vara med på företagets fortsatta utvecklingsresa. I verksamheten ingår cytostatikatillverkning, övrig steril tillverkning samt klinisk prövningsverksamhet.
Vi utvärderar ansökningar löpande och välkomnar din ansökan redan idag

Om tjänsten

Som Gruppchef ionom Tillverkningen och Beredning rapporterar du till Driftchefen för Tillverkning och Beredning i Stockholm. Du har personalansvar för ca 20 st. medarbetare och ansvarar för alla delar av dina medarbetares anställning.
Rollen som gruppchef innebär att:
  • Säkerställa och leda den dagliga driften inom tillverkningsområdet, dvs optimera bemanning, prioritera dagliga situationer, se till att kundernas förväntningar infrias och att verksamheten drivs med god kvalitet utifrån avtalat kontrakt.
  • Personalansvar och att arbeta för att enheten och arbetsplatsen når finansiell budget, kvalitetsmål och operativa prestationsmål.
  • Aktivt arbeta med att alla medarbetare lever efter ApoEx kultur och värderingar och att samtliga medarbetare tar personligt ansvar genom personligt ledarskap.
  • Aktivt arbeta med driftverksamhetens lokala miljöarbete inkl. uppföljning av miljömål och väsentliga miljöaspekter.
  • Medverka till att skapa en attraktiv arbetsplats där medarbetarna trivs, känner sig motiverade och delaktiga i arbetet och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål
Visst arbete i driften kommer att förekomma. Arbetsplats är i huvudsak förlagd på Nya Karolinska Sjukhuset i Solna eller Kungens Kurva.

Vem är du?

Vi söker dig som är farmaceut med beredningskompetens. Du har erfarenhet av att arbete i en liknande verksamhet i en arbetsledande roll med personalansvar. . Flytande svenska i både tal och skrift är ett krav.
Vi söker dig som är en stabil, prestigelös, kommunikativ, modig och närvarande ledare. Du trivs med att arbeta driftnära och gillar högt tempo och stark teamkänsla och drivs av att skapa en positiv, effektiv arbetsplats där medarbetarna trivs, tar ansvar, känner sig motiverade och delaktiga och gör sitt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Vidare har du integritet och känner dig trygg i att du kan agera kravställare på ett sätt som främjar samarbete och verksamheten i helhet.

Om verksamheten

ApoEx grundades 2010 i syfte att förenkla och förbättra vården. Sedan dess har vårdföretag inom privat och offentlig sektor valt ApoEx som sin strategiska partner avseende försörjning av läkemedel och förbrukningsmaterial. Verksamheten kännetecknas av kunddriven innovation och attityden att ingenting är omöjligt. Vill du utvecklas med oss?
Läs mer om ApoEx på www.apoex.se
Mer info
Kontaktperson Sara Jupiter
Telefon 073 09 65 315
Område Stockholms stad
Yrkesroll Teknik & Ingenjör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Poolia
Sista ansökningsdag 5 jan 2020 (21 dagar kvar)