Assistant Client Manager med säljfokus

Assistant Client Manager med säljfokus

Vem är vi på Aplus?

Aplus är Sveriges ledande bolag inom läxhjälp och barnpassning. I Aplus-koncernen ingår välkända Studybuddy, My Academy och Hey Kiddo!

De senaste fem åren har vi fördubblat omsättningen och koncernen är nu på väg in i flera nya verksamhetsområden. Vi är sedan länge störst i Sverige på läxhjälp med över 2000 anställda läxhjälpare. I augusti 2020 startade vi Hey Kiddo och adderade därigenom barnpassning i vår tjänsteportfölj. På bara ett år har vi blivit topp tre i branschen med ca 500 anställda nannies. Så sent som i November 2021 startade vi Hello Clean där vi ska damma av (den i vårt tycke ganska trötta) städbranschen!

Som du förstår händer det mycket i vår företagsgrupp och vi behöver fler stjärnor till vårt huvudkontor på Kungsholmen!

Vad får du som anställd på Aplus?
 • Konkurrenskraftig lön
 • Världens bästa kollegor (alltså på riktigt väldens bästa)
  • De flesta är mellan 20 och 30 år och gillar att ha kul tillsammans


 • Utvecklingsmöjligheter i hela koncernen

 • Kul aktiviteter!
  • Gemensamma resor varje år - senast i Lissabon
  • Gemensamma frukostar varje vecka
  • Yoga på kontoret varje vecka
  • Jogging och annan gemensam träning
  • AW, pingis och annat kul

Rollen som Assistant Client Manager

Som Assistant Client Manager, med fokus inom försäljning, vägleder du kunder som hört av sig till oss och vill ha hjälp genom ett första säljsamtal men du kan också få stötta upp inom supportärenden när det behövs.

Du kommunicerar ständigt med både kunder genom sms, email och telefon. Varje dag stöter man på problem och utmaningar, så det är viktigt att man är en snabbtänkt problemlösare och en god kommunikatör. Du kommer självklart utbildas i både sälj, fakturahantering och kundtjänst!

Du kommer jobba eftermiddags- och kvällstid, främst kl. 15-20, och vi ser att du finns tillgänglig för arbete 15-20 timmar per vecka. Det är därför en tjänst som går utmärkt att kombinera med studier på högskole- eller universitetsnivå!

Det är en stor bonus om du har erfarenhet av försäljning, antingen i butik eller över telefon!

Hur funkar det att vara en del av en koncern?

Inom Aplus finns flera olika bolag, men vi sitter alla tillsammans i samma kontor och alla är anställda i koncernmamman Aplus. Se det som ett bolag, med flera olika varumärken/team.

Som Assistant Client Manager kommer du tillhöra ett av våra tre team:
 • Studybuddy & My Academy (Läxhjälp)
 • Hey Kiddo (Barnpassning)
 • Hello Clean (Städning)
Många av oss på kontoret har jobbet i flera av dessa team, men du kommer primärt jobba i ett av dem. Vi har roller upp i respektive bolag, men enklast är att du söker direkt till Aplus, så kan vi avgöra vart du passar bäst givet vårat behov och dina egenskaper!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Säljsupport
Typ av anställning Deltid
Sista ansökningsdag 16 aug 2022 (46 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aplus Group AB är en tjänstekoncern vars mission är att möjliggöra livskvalitet för alla Sveriges hushåll, oavsett vem du är och vilka behov du har. En vardag fri från måsten, helt enkelt.

I över 10 år har vi varit störst i Sverige på läxhjälp med Studybuddy och My Academy. Men det slutar inte där - vi driver även barnpassningsföretaget Hey Kiddo som hjälper familjer med vardagspusslet i hela Stockholm, Göteborg och Malmö. Vårt senaste tillskott i Aplus-familjen är Hello Clean. En nytänkande städfirma som inte bara gör livet lite renare, utan även mycket härligare.

Så välkommen till en lite härligare vardag, mindre stress och mer tid över för det du tycker är kul <3