Fastighetsskötare/Drifttekniker

Fastighetsskötare/Drifttekniker

En av våra fastighetsskötare går nu vidare i sin karriär och därför får vi en tjänst ledig.

Vi, Aphos Förvaltning är ett företag med över 30 år i branschen, vi ser kvalité som vår ledstjärna och är ISO certifierade för Miljö, Kvalité och Arbetsmiljö

Vi är ett företag med "familjekänsla" och arbetar med kvalité och hjärta för att kunden ska få det som den önskar.

Genom att hjälpas åt, ha god stämning och lära av varandra skapar vi bra arbetsplats/miljö, genom detta och våra gemensamma kunskaper kan vi utför bra arbete och få nöjda kunder.

Vi hoppas och tror att vi är en bra arbetsgivare som verkar för medarbetaren. Nu söker vi dig med utpräglad servicekänsla som har arbetat som fastighetsskötare/drifttekniker i flera år och gillar att ha ordning och reda runt dig.

Du ska även ha "ögonen med dig" och se om något behöver ordnas och på så sätt även gärna kommer med egna utvecklingsidéer.

Är du en serviceinriktad person med öga för kvalité och känsla för hur fastigheter ger bra intryck och som tycker om att arbeta med service och har några års erfarenhet av fastighetsskötsel, så är du rätt person. Du ska även kunna se det lilla i det stora.

Man behöver kunna behärska svenska bra i tal och skrift för att hjälpa våra kunder på bästa sätt samt för att kunna arbeta med vårt orderhanteringssystem DeDU samt Vitec där alla arbeten och tider registreras. Du kommer att ha hand om/ansvara för ett antal fastigheter i Stockholmsområdet, mestadels innanför tullarna.
Du behöver ha körkort med minst behörighet B.

I dessa fastigheter kommer de flesta möjliga arbeten som kan ske i en fastighet att behöva utföras förutom ren trappstädningen.

I arbetsuppgifterna ingår bl a rondering inklusive lampbyten, justeringar av dörrstängare, port etc, byte handfat, wc och blandare, hålla ordning i soprum och alla andra allmänna utrymmen och trädgårdar/gårdar, rensa avlopp, arbeta med energioptimering, ventilation mm mm, alltså allt som kan förekomma för att hålla ordning och bra skick på fastigheterna.
Mer info
Kontaktperson Susanne Gustafsson
Telefon 08-6040259
Email Mejla Susanne Gustafsson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Fastighet, Drifttekniker, Fastighetsskötare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aphos.se
Sista ansökningsdag 30 juni 2022 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vill du veta mer kan du titta in på vår hemsida www.aphos.se