Marknadskoordinator till APCOA Parking

Marknadskoordinator till APCOA Parking

Vi är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice, vi är en del av en stor europeisk koncern och finns i 13 länder. Vår affärsidé går ut på att skapa mervärde till våra kunder genom att leverera kostnadseffektiva och helhets täckande lösningar inom parkering, trafikledning och bevakning.

Vi söker idag en duktig och innovativ marknadskoordinator. Vi har precis lanserat en ny parkeringsapp och behöver därför förstärka vårt marknadsföringsteam med en person som främst kommer att arbeta med företags digitala marknadsföringskampanjer. Vår nya parkeringsapp vet vi kommer att underlätta för våra kunder både när de ska hitta och betala för en parkeringsplats.

Som marknadskoordinator kommer du bland annat att ansvara för utvecklingen och implementationen av APCOAs digitala marknadsplaner för att systematisk öka antalet registrerade användare till parkeringsappen.

Huvudsakliga ansvarsområden
  • Planera och implementera digitala marknadsföringskampanjer (t.ex. PPC, SEO, förbättringar av omvandlingsfrekvens) för att öka online-transaktionerna och trafik till apcoa.se och hyra.apcoa.se
  • Leda eller delta i kommunikationsprojekt
  • Delta i arbete med PR, sociala medier, digital kommunikation, annonsering
  • Skriva texter till webb, publicera artiklar på webben och i övriga kanaler
  • Delta eller leda övrigt förekommande projekt på avdelningen
Din profil
Vi söker dig som har en marknadsföringsutbildning med inriktning mot kommunikation, marknadsföring och e-commerce. Du har ca 5 års erfarenhet av likvärdiga arbetsuppgifter och ansvar, gärna från en internationell miljö.

Du är van att driva projekt från idé till slutprodukt med krav på leverans i både kvalitet och tid, samt har förmågan att arbeta med flera projekt samtidigt. Du har även erfarenhet av att beställa konsulttjänster och driva olika marknads- och kommunikationsprojekt med externa samarbetspartners.

Du är en erfaren skribent för olika kanaler och målgrupper med god stilistisk förmåga och är van att använda både svenska och engelska i tal och skrift.

Du har goda kunskaper i MS Office, InDesign och Photoshop, samt god erfarenhet av att jobba med sociala medier. Du har en mycket god förståelse för digitala mediers roll och potential inom kommunikationsområdet.

Vi tror att du som person är positiv, kommunikativ, lyhörd och organiserad. Du är driven, har förmågan att planera och prioritera ditt arbete på ett effektivt sätt.

Vad vi erbjuder
Vi erbjuder arbete inom ett framgångsrikt och expanderande internationellt bolag med goda utvecklingsmöjligheter. Du kommer att ha ett nära samarbete med vårt europeiska huvudkontor i Stuttgart och möjligheter att knyta nya internationella kontakter. I Sverige finns vårt huvudkontor i Liljeholmen där vi sitter i trevliga och ljusa lokaler.

Vill du arbeta tillsammans med oss på APCOA?
Maila din ansökan i form av CV och personligt brev till HR Chef Claudia Gaete, claudia.gaete@apcoa.se. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta rekryterande chef Fredrik Wheeler, Marketing Director, fredrik.wheeler@apcoa.se. Urval och intervjuer sker löpande. När du skickar in din ansökan kommer du även att få godkänna ett samtyckesdokument för behandling av dina personuppgifter.

Övrigt

Sista ansökningsdag: 2019-05-12
Mer info
Kontaktperson Fredrik Wheeler
Email Mejla Fredrik Wheeler
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring, Marknadskoordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 12 maj 2019 (22 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

APCOA Parking Sverige AB är en ledande aktör inom svensk parkeringsservice. Huvudverksamheten är inriktad på etablering och drift av parkeringsanläggningar. Vi är ca 500 medarbetare och närmare 1 400 parkerings- och övervakningsuppdrag i ett 10-tal städer i Sverige. APCOA Parking Sverige AB tillhör APCOA Parking Holdings GmbH, Europas största parkeringskoncern med 4 500 anställda.
www.apcoa.se