Städchef på Lägenhetshotell

Städchef på Lägenhetshotell

Vi söker en städchef som vill vara en del av ett härligt team och vara med och utveckla vårtlägenhetshotell i en spännande fas. ApartDirect Longstay AB befinner sig i en fas av utveckling och du har stor möjlighet att forma "housekeeping" avdelningen.

Vi söker någon med både vision och hög praktisk förmåga.

Stor initiativförmåga, ledaregenskaper, hög energi och problemlösningsförmåga är egenskaper vi söker. Du gillar att ha ordning och reda, är noggrann och har en god förmåga att planera, prioritera och vara flexibel då arbetet oftast sker i ett högt tempo.

Tjänsten innebär att du har fullt ansvar för personalen i vår housekeeping avdelning där upplärning, motivation, noggrannhet och hög kvalité står i fokus. Du motiveras av att du och din personal presterar på topp och att gästerna är nöjda. Arbetet innebär schemaläggning, uppföljning, coachning, Anställning av nya medarbetare samt beställning av både tvätt & städprodukter.

Du är en viktig del av arbetslaget inom housekeeping och med din kunskap och hjälp bidrar du till att utveckla verksamheten men också teamet och medarbetarna.

Du har hög organisatorisk förmåga och håller alltid ordning och reda kring dig och ser till att gemensamma utrymmen såsom städförråd alltid är organiserade på ett sätt som förenklar och effektiviserar driften för ditt team.

Du är en positiv kraft att räkna med och har en entusiasm som smittar av sig på gäster och kollegor i hela huset.

I tjänsten ingår bland annat:
  • Du ansvarar för att hotellets samtliga rum och publika ytor hålls hela och rena, samt att hotellet alltid upplevs "stylat" för våra gäster
  • Du förväntas vara i driften och skall vara kapabel och villig att utföra alla de uppgifter som utförs av avdelningens personal
  • Du arbetar aktivt med målstyrning och har resultatansvar för din avdelning. Alla på avdelningen skall själva och dagligen ha klart för sig hur de förväntas bidra till resultatet
  • Du har personalansvar för din avdelning vilket innebär schemaläggning, planering, upplärning, utbildning,utvecklingssamtal och nyanställning av personal.
  • Du driver aktivt och inspirerande kvalitetskontroll, utvecklings- och förbättringsarbete
  • Etablering ochframförallt utveckling av befintliga och nya rutiner
  • Beställning av städartiklar & rena sängkläder och annan tvätt.
  • När tid finnes hjälper man till med Support och andra uppgifter inom företaget.
Du behärskar svenska och engelska perfekt i både tal och skrift. Andra språkkunskaper är meriterande.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med sex månaders provanställning. En bakgrund med personalansvar samt erfarenhet av liknande arbete är ett krav. Som Housekeeping Manager kommer du också jobba jour och förväntas arbeta helg en vecka i månaden.

Ansökan

Skicka ditt CV och personliga brev via email till ansokan@apartdirect.com.

Vi behandlar alla ansökningar löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.
Mer info
Telefon 0858886340
Email Mejla ApartDirect Long stay AB
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.apartdirect.com
Sista ansökningsdag 15 maj 2021 (33 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

ApartDirect är ett familjeföretag med uthyrning avhotellägenheteri Stockholm och Linköping. Vi startade i Stockholm 2012 och erbjuder idag uthyrning avmöblerade lägenheteri 7 olika lägenhetshotell på populära platser runt om i Stockholm och Linköping. Våra hemtrevliga hotellägenheter är prisvärda, modernt inredda och utrustade med kök och allt annat som behövs för både långa och korta vistelser. Alla våra möblerade lägenheterär väl omskötta och vårt service team är bara ett telefonsamtal bort, dygnet runt, för att ni ska känna er trygga och bekväma under hela er vistelse hos ApartDirect.