Junior IT-support sökes till spännande Anzena!

Junior IT-support sökes till spännande Anzena!

Dina arbetsuppgifter

Som servicedeskmedarbetare kommer du in i en spännande roll med stora utvecklingsmöjligheter. Du kommer in i en supporterande roll där du är en viktig kugge för kundernas IT-lösningar.

Dina främsta arbetsuppgifter kommer innefatta:
  • Hantera inkommande IT-relaterade frågor från kunderna
    • Rättighetshantering
    • Nätverksfrågor
    • Frågor inom PC/MAC och Office-paketet


  • Besöka kunder för att förstå deras verksamhet och deras IT-lösningar
Din profil

Vi söker dig som har en teknisk bakgrund och gärna med minst en gymnasieutbildning i bagaget. Du har ett genuint intresse för teknik och har arbetat i en liknande roll i 1-3 år. Du är sugen på att komma in i en roll där du får ta mycket ansvar och arbeta lösningsorienterat och ständigt lära och utvecklas. Du vill förstå ha en helhetsbild av driften och är villig att arbeta proaktivt för att få ett helhetsgrepp.

Slutligen ser vi att du är social, lösningsorienterad och nyfiken.

Om Studentwork

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och examinerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet.

Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning, marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 21 maj 2019 (28 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Verksamheten baseras på att leverera kundupplevelser utöver det vanliga. Vårt fokus ligger i kundnöjdhet och beviset är det förtroende våra kunder lägger till oss, nationellt och globalt. Primärt arbetar vi med beställare i Norden men våra tjänster levereras globalt dygnet runt, året om. Våra medarbetare levererar användarsupport till våra kunders verksamheter i 60 länder med deras 180 000 medarbetare.

Vi rekryterar Medarbetare till vår organisation som har ett brinnande intresse för kundservice, vill synas och tillföra mervärde till våra kunder, dess personal och slutanvändare.

Vi tillämpar ett löpande urval, så skicka din ansökan redan idag!