IT-tekniker med lösningsansvar till Anticimex

IT-tekniker med lösningsansvar till Anticimex

Arbetar du som IT-tekniker och är redo att ta nästa steg i ditt arbetsliv? Anticimex söker nu en lösningsansvarig tekniker.

Arbetsbeskrivning

Som Drifttekniker med lösningsansvar (Infrastruktur) hos Anticimex har du en viktig roll i det dagliga och strategiska arbetet av IT. Din vardag är händelserik och du ställs ofta inför nya utmaningar.

Ditt ansvar är primärt IT-infrastrukturen (framförallt nätverk och kommunikation) för de 35 kontoren i Sverige. Det innebär bl a att säkerställa ett säkert och stabilt nyttjande av nätverk och kommunikation (LAN & WAN). Eftersom många av tjänsterna är outsourcade så agerar denna roll ofta beställare och mycket av arbetet sker i samarbete med leverantörer.

Du har helhetssyn över IT-infrastruktur samtidigt som du som tekniker arbetar med felsökning, konfiguration, installation. Det omfattar både drift och underhåll samt strategiskt arbete.

Som lösningsansvarig har du ett övergripande ansvar för förvaltningsplanen, och för att planen genomförs både operativt, taktiskt och strategiskt. Det ger dig möjlighet att påverka framtida satsningar och hur infrastrukturen för kontoren ska förvaltas och utvecklas.

Arbetet sker tillsammans med 8 kunniga kollegor med olika ansvarsområden inom gruppen. Tillsammans bildar ni ett team som samarbetar för ständig förbättring av företagets IT-miljö. Det är inte ovanligt att det förekommer gränsöverskridande arbete inom IT-avdelningen och dess olika områden, vilket gör rollen varierad och bred.

Vem är du?

Vi söker en erfaren IT-tekniker som vill ta nästa steg i sin karriär. Du har en teknisk bredd, med fokus på nätverk och server. Erfarenhet av hostade miljöer värderas högt.

Du har goda kunskaper inom:
  • LAN/WAN/WLAN
  • AD/GPO/DHCP/DNS
  • SCCM 2016
  • WSUS
  • Office365
  • Felsökning/Installation/konfiguration av Windows server
  • Goda kunskaper i svenska och engelska i både i tal och skrift.
Som person är du en teamplayer och arbetar för ett bra samarbete med dina kollegor och övrig verksamhet.

Vi erbjuder dig

Vi har påbörjat vår digitaliseringsresa och första steget är att slutföra utrullningen av ett nytt affärssystem. Vi har kommit igång på ett bra sätt inom IoT och vi har en snabbväxande affär inom intelligent skadedjurskontroll. Se gärna vår Film

På Anticimex får du möjligheten att vara med och bygga en modern, verksamhetsstyrd IT-avdelning. Du får en spännande vardag där din tid spenderas mellan bolagets olika verksamhetsområden och teknik. Vi har en stimulerande arbetsmiljö med goda möjligheter till personlig utveckling och fortlöpande utbildning. I rollen som IT-tekniker med lösningsansvar har dumöjligheten att ständigt utmana för att förbättra bolagets digitaliseringsresa tillsammans med ambitiösa och drivna kollegor!

Vårt huvudkontor i Marievik vid Liljeholmen är ett modernt aktivitetsbaserat kontor där målsättningen har varit att skapa en inspirerande miljö som gynnar samverkan mellan medarbetare. Kika gärna in! Kontor

Vi är stolta över våra värderingar: Trust, Innovation, Passion. De genomsyrar hela företaget och vi lever efter dem varje dag. Hos oss har vi en familjär stämning och alla är lika värda, oavsett ålder, kön och etnicitet. Vi vet att olika bakgrunder och erfarenheter är berikande för vårt dagliga arbete både internt och i mötet med våra kunder.

Ansökan

Låter detta intressant? Då vill vi veta mer om dig! Vi arbetar med löpande intervjuer så tveka inte att söka redan idag. I denna rekrytering samarbetar Anticimex med Boxhill. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Johanna Bergstrand, johanna.bergstrand@bhill.se eller Petra Törnblom, petra.tornblom@bhill.se.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, Support
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Boxhill AB
Sista ansökningsdag 22 mars (33 dagar kvar)