Vill du jobba med några av sveriges starkaste varumärken?

Vill du jobba med några av sveriges starkaste varumärken?

Tjänstebeskrivning

Annonsdax startar upp en ny avdelning - Schibsted AdMarket. AdMarket är Schibsteds gör-det-själv-verktyg. Det enklaste sättet för kunder/företag att köpa Schibsteds Lokala onlinemarknadsföring. Tillsammans med PerformIQ söker vi nu efter 6 nya säljare till vårt kontor i Stockholm!

Du kommer vara med i uppbyggnadsfasen av vårt nya team. Du kommer att jobba med telefon som verktyg och i din roll arbetar du mot företag, både stora som små. Du kommer jobba både mot befintliga annonsörer och nya kunder. Ett av målen kommer att vara att få företagen/kunderna att registrera sig i AdMarket. Du använder vårt CRM-system för att strukturera upp dina dagar samt hålla koll på återkopplingar och kunder/prospekts.

Du ingår i ett utav företagets härliga Stockholmsteam och arbetar från kontoret som ligger vid Globen i Stockholm. I din tjänst kommer du få bidra med dina tankar, idéer men även få ta del att forma teamets framtida kultur. Som säljare arbetar du med motiverande mål, såväl individuella som team-mål och coachas av teamets försäljningschef som även finns med som bollplank i din vardag, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Krav på person

Vi söker dig som är...
...en tävlingsinriktad lagspelare, som älskar att lyckas och drivs av att jobba mot tydliga mål. Som person ser vi att du är:
  • Prestigelös
  • Driven
  • Positiv
  • Kundorienterad
Vi söker dig som troligtvis är i början av din säljkarriär eller vill lära dig försäljning. Du är karriärsdriven och vill få in en fot i mediebranschen. Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift.

Övrigt

Vad Annonsdax erbjuder dig
Bra anställningsvillkor i en spännande, utvecklande och kreativ miljö. Möjlighet att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt! Som ny teammedlem får du en utbildning i produkt och försäljning. Ett skönt gäng med kollegor som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans.
Annonsdax arbetar med förbättring och utveckling av alla våra säljuppdrag samt organisation. Du kommer att få kontinuerlig coaching och feedback med fokus på din personliga utveckling som säljare. Annonsdax är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden och för rätt personer finns det även möjlighet att ta ett steg till.

Utöver detta så vill vi nämna...
... Afterworks, tävlingar, teamaktiviteter och gott kaffe!

Vad väntar du på?

Vill du jobba på Sveriges ledande säljbolag inom media?
Sök tjänsten via oss på PerformIQ!

Start: September
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Kontorstider
Plats: Stockholm

Om PerformIQ

PerformIQ är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag med en unik profil. Vi erbjuder personal med bakgrund inom idrotts- och föreningslivet kombinerat med utbildning och arbetslivserfarenhet. Genom idrotten har våra kandidater utvecklat prestationshöjande egenskaper och därmed skapat rätt verktyg för att lyckas bättre i arbetslivet. Det är PerformIQ! För mer information, besök www.performiq.se https://www.youtube.com/watch?v=-m4m5C94bTk
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Organisation & ledning, Affärsutvecklare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Performiq
Hemsida http://www.performiq.se
Sista ansökningsdag 17 sept (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Annonsdax är en del av Schibsted Sales and Inventory, Schibsted är också delägare i företaget. Sedan starten 2003 har vi expanderat till ett av Sveriges ledande säljbolag inom media, med 20 säljkontor från Sundsvall ner till Malmö med huvudkontor vid Globen i Stockholm. Idag arbetar ett 70-tal personer exklusivt med mediekoncernen Schibsted.
Vi arbetar med att sälja annonser till hela Schibsteds hela portfölj; Aftonbladet, Svenska Dagbladet, tv.nu, omni.se, klart.se m fl.

Sökord: sälj, säljare, sales, innesälj, Schibsted, mediebranschen, team