Account Manager

Account Manager

Tjänstebeskrivning:
Annonsdax söker säljare som kan förvalta befintliga kundrelationer och samarbeten till Schibsteds Lokala onlinemarknadsföring i Stockholm men det förekommer även arbete för att utöka affärerna och etablera nya kontakter. Här ges du möjligheten att vara med i arbetet att bygga och utveckla den lokala försäljningen, och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt!

I rollen ansvarar du för att bearbeta och utveckla en redan befintlig kundlista, men självklart är även nykundsbearbetning en viktig del för att lyckas. Tjänsten innefattar både kundbesök och telefonförsäljning och du kommer arbeta mot både små och stora kunder. I en spännande digital miljö som ständigt utvecklas arbetar man med försäljningsuppdrag åt många av koncernens media, bland annat Aftonbladet, Blocket, Klart.se, Omni, Svenska Dagbladet, Tv.nu samt Schibsteds egna magasin.

Du ingår i ett utav företagets härliga Stockholmsteam och arbetar från kontoret som ligger vid Globen i Stockholm. I din tjänst kommer du få bidra med dina tankar, idéer men även få ta del att forma teamets framtida kultur. Som säljare arbetar du med motiverande mål, såväl individuella som team-mål och coachas av teamets försäljningschef som även finns med som bollplank i din vardag, allt för att du ska lyckas så bra som möjligt i din roll!

Vi söker dig som:
  • Är flexibel och prestigelös
  • Älskar att lyckas och drivs av att jobba mot tydliga mål
  • Är positiv
  • Är kundorienterad
  • Är en tävlingsinriktad lagspelare
Du har god förmåga att strukturera ditt arbete för att vara effektiv, kan hantera CRM-system och uttrycker dig väl på svenska i både tal och skrift. Meriterande om du jobbat med mediaförsäljning.

Vad vi erbjuder dig:
Bra anställningsvillkor i en spännande, utvecklande och kreativ miljö. Möjlighet att utvecklas inom försäljning och bidra med ditt driv till bolagets fortsatta tillväxt! Som ny teammedlem får du en utbildning i produkt och försäljning. Vi är ett skönt gäng med kollegor som arbetar med affärerna i fokus och samtidigt har väldigt roligt tillsammans.
Annonsdax arbetar med förbättring och utveckling av alla våra säljuppdrag samt organisation. Du kommer att få kontinuerlig coaching och feedback med fokus på din personliga utveckling som säljare. Annonsdax är ett affärsdrivet bolag med stora ambitioner för framtiden och för rätt personer finns det även möjlighet att ta ett steg till.
Annat som vi tycker är värt att nämna är: Afterworks, tävlingar, teamaktiviteter och gott kaffe!

Låter detta intressant?

Skicka in ditt CV samt Personligt brev med motivation varför just du vill och passar till tjänsten.

I denna rekrytering samarbetar Annonsdax med Kraftsam Rekrytering och Bemanning AB. Har du frågor angående tjänsten så är du välkommen att kontakta amir@kraftsam.se.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 24 maj 2019 (4 dagar kvar)