Vårdbiträde/Undersköterska

Vårdbiträde/Undersköterska

Vårdbiträde/Undersköterska till hemtjänst, dag och kvällspersonal

Om dig
Nu söker vi nya medarbetare till oss inför hösten. Vi är ett ständigt växande företag och vi är nu i behov av fler medarbetera. Anja och Dennis Hemservice söker dig som vill jobba som vårdbiträde/undersköterska dag tid samt var tredje helg. Vi söker dig som har erfarenhet av hemtjänst och vi ser gärna att du har adekvat utbildning eller lång erfarenhet som kan tillgodoräknas. Du ska vara en person som är trygg i din yrkesroll, stresstålig samt flexibel. Erfarenhet av demens samt psykiatri är att tillgodoräknas. Vi ser att du är en person med hjärtat på rätta stället, du har ett glatt humör och för dig är även gemenskapen med kollegor viktigt samt att du värdesätter en positiv anda på arbetsplatsen. För tjänsten är B-körkort positivt samt att du kan börja per omgående. För dom krav som finns gällande dokumentation samt kommunikation är det en stor fördel att du är trygg i svenska språket.

Din profil

Utbildning
Meriterande
  • Gymnasial utbildning - Hälso- och sjukvård
Kompetenser
Krav
  • Vård av äldre
  • Omvårdnad
  • Demensvård
Meriterande
  • Psykiatri
Språk
Krav
  • Svenska
Körkort meriterande ej krav
  • B
Arbetslivserfarenhet
  • Vårdbiträde/undersköterska, 1-2 års erfarenhet
Dina arbetsuppgifter
Sedvanliga uppgifter i hemtjänst som vårdbiträde/undersköterska. Omvårdnad, social samvaro, matlagning, städ, inköp, ledsagning samt avlösning.

Kommun: Stockholm, Farsta stadsdel
Ansök senast: 3 November
Anställningsform: Provanställning 6 månader, heltid eller deltid
Lön: Fast månads- eller timlön
Antal platser: 3

Kontaktpersoner för tjänsten:
Zuleyka Rodriquez, Enhetschef
zuleyka@adhemservice.se, 0761149455/08-6048255

Dennis Dourrouj, Verksamhetschef
Dennis@adhemservice.se, 0761149755/08-6042855
Mer info
Kontaktperson Zuleyka Rodriguez
Telefon 0761149455
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Vård & Omsorg
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.adhemservice.se
Sista ansökningsdag 3 nov (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Anja & Dennis Hemservice utför de beviljade insatserna på ett flexibelt och rehabiliterande arbetssätt. Vi har god kontakt med biståndshandläggare, primärvården samt aktörer som Du kan behöva komma i kontakt med inom Farsta. Vi är också en hemtjänst där både enhetschef och verksamhetschef besöker Dig och följer upp alla insatser. Vi är en hemtjänst som utför insatserna med värme och engagemang. Vi anpassar verksamheten för att skapa den bästa hemtjänsten utifrån just Din livssituation.
Vårt kontor ligger i Farsta och personalen befinner sig i området dygnet runt då vi endast tillhandahåller kunder som bor i Farsta stadsdel. Vi skapar i och med närheten en möjlighet att ge dig det du och har behov av. Vi är endast ett samtal bort och alltid nära dig.