Nu söker vi dig som är en erfaren schemakoordinator med förmåga att se helheter till vårt team på AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen!

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt, och ligger beläget i Bagarmossen söder om Stockholm. Som enda djursjukhus i Stockholmsområdet så har vi öppet dygnet runt alla dagar på året.

Djursjukhuset har idag 160 passionerade medarbetare, varav de största yrkesgrupperna är veterinärer, djursjukskötare, djurvårdare, receptionister och biomedicinska analytiker.

Vad innebär rollen?

Nu utökar vi vår grupp och som ny schemakoordinator hos oss kommer du att bli den 3:e lagspelaren i en grupp som idag brinner för sina jobb. Du skall ha viljan att vara med och arbeta med att utveckla schemaläggningen och bidra till att vårt djursjukhus alltid är ett förstahandsval som arbetsplats. Tillsammans med dina kollegor kommer du i huvudsak att vara med och planera och fördela vår sköterskebemanning för samtliga enheter på djursjukhuset i Quinyx. Du kommer att ha ett nära samarbete tillsammans med gruppchef för schemagruppen samt med schemakoordinator för veterinärschemat.

Vem söker vi?

Rätt kandidat för uppgiften har följande egenskaper:
 • Strukturerad och noggrann
 • God förmåga att på ett balanserat sätt agera utifrån ett affärsmässigt perspektiv och samtidigt verka för en god arbetsmiljö på djursjukhuset
 • Förmåga att omsätta komplexa frågeställningar i praktisk handling
 • Stabil och trygg med hög integritet
 • Utmärkt förmåga att kommunicera och skapa goda relationer på alla nivåer i en organisation
 • Intresse och förmåga att ta initiativ och utveckla
Kvalifikationer:
 • Utbildning inom Personal, Organisation, Ekonomi, Administration eller motsvarande
 • Minst ett par års erfarenhet av kvalificerat schemaläggnings/administrativt arbete
 • Goda kunskaper i svenska och engelska
 • Grundläggande kunskaper i arbetsrätt
 • Goda kunskaper i Officepaketet (specifikt Excel)
Vill du bli en del av vårt team?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på "Skicka ansökan". Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100% som inleds med provanställning.

Sista ansökningsdatum är 31 januari och intervjuer sker löpande

Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta gruppchef Jenny Mitman 0731–409 780 eller jenny.mitman@anicura.se

Hoppas vi hörs!
Mer info
Kontaktperson Jenny Mitman
Telefon 073-1409780
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.anicura.se
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen och Djursjukhuset Albano är två av Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt.