Biomedicinsk analytiker till AniCura Bagarmossen

Biomedicinsk analytiker till AniCura Bagarmossen

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är ett högspecialiserat djursjukhus för hund och katt. Djursjukhuset är öppet dygnet runt, årets alla dagar och har inriktning mot akut- och intensivvård med tillhörande specialistdjursjukvård. Djursjukhuset är utrustat med den senaste tekniken för att diagnosticera och behandla alla typer av patienter och de 180 medarbetarna är engagerade och brinner för avancerad djursjukvård. Vi har stort fokus på utbildning och alla våra medarbetare har en hög utvecklingstakt. Vår gemensamma vision är att tillsammans skapa framtidens djursjukvård.

ARBETSUPPGIFTER

Till vårt välutrustade laboratorium söker vi nu en biomedicinsk analytiker med mikrobiologisk inriktning och intresse för klinisk kemi och hematologiska analyser. Tjänsten omfattar arbete både på laboratoriets mikrobiologiavdelning med odlingar, typningar och resistensbestämningar samt arbete på övriga delar av laboratoriet med olika kemiska, hematologiska och immunologiska analyser, samt urin- och träckprovsundersökningar. Vi utvecklar vår service i nära samarbete med övriga avdelningar och tillsammans med AniCuras laboratorieveterinärer ser vi till att ligga i framkant när det gäller laboratoriediagnostik inom djursjukvården.

VEM ÄR DU?

Vi söker dig som drivs av att erbjuda högkvalitativ veterinärmedicinsk vård och en förstklassig service till de patienter som besöker oss. Du trivs i en miljö med mycket engagemang, utveckling samt teknisk innovation. Som person har du ambitionen att fortsätta att utvecklas och du strävar hela tiden efter att ge dina patienter den bästa veterinärmedicinska vården.

Rätt kandidat för denna position har följande bakgrund:
  • Är legitimerad biomedicinsk analytiker, med erfarenhet av mikrobiologiskt arbete på ett bakteriologiskt laboratorium
  • Är flexibel och trivs med olika arbetsuppgifter under dagen
  • Vill arbeta på ett laboratorium med högt tempo
  • Har god förmåga att kommunicera med kollegor och brinner för att ge god service till våra kunder och kollegor
  • Har ett intresse för djur
  • Är flytande i det svenska språket

VÅRT ERBJUDANDE


Vi erbjuder ett omväxlande arbete på ett trivsamt, populärt och stolt djursjukhus med stora diagnostiska möjligheter och spännande fall. På djursjukhuset pågår ett stort övergripande förbättringsarbete som syftar till att våra medarbetare driver utvecklingen på djursjukhuset på ett enkelt och okomplicerat sätt. Vi finns i fräscha och rymliga lokaler i eget tvåplanshus i Bagarmossen och har nära till centrum med tunnelbanestation och vi har Nackareservatet om knuten. Vill du ha ett utvecklande arbete och bidra till att bygga ett stabilt djursjukhus i ett engagerat team? Då ska du söka till oss!

VILL DU BLI EN DEL AV VÅRT TEAM?

Låter detta intressant? Då är du välkommen att söka genom att klicka på "Skicka ansökan". Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med provanställning. Viss kvälls- och helgtjänstgöring ingår. Sista ansökningsdatum är 15 mars och intervjuer sker löpande Har du några frågor om rollen så är du varmt välkommen att kontakta Avdelningschef Anna Ekelund, 070-220 91 74 eller anna.ekelund@anicura.se.

Välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Anna Ekelund
Telefon 070-220 91 74
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Medicin & Farmaci, Medicinsk forskning & Laboratorieverksamhet
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.anicura.se
Sista ansökningsdag 15 mars 2020 (20 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AniCura Regiondjursjukhuset Bagarmossen är Sveriges största och mest moderna djursjukhus för hund och katt.