Redovisningsekonom till Wahlstedt Sageryd Financial Services

Redovisningsekonom till Wahlstedt Sageryd Financial Services

Vi söker en noggrann och erfaren redovisningsekonom som gillar att hålla en hög servicenivå till Wahlstedt Sageryd Financial Services.

Wahlstedt Sageryd Financial Services AB är ett fullserviceföretag i finansbranschen. Företaget erbjuder tjänster och systemlösningar till fondbolag, institutionella placerare och diskretionära förvaltare. På kontoret som ligger mitt i centrala Stockholm arbetar idag cirka 40 medarbetare.

Arbetsuppgifter
Wahlstedt Sageryd Financial Services söker förstärkning till ekonomigruppen som idag består av tre personer. Ekonomigruppen ansvarar för ekonomin för WS-gruppens bolag och har även flertalet externa redovisningskunder. Som redovisningsekonom blir ditt uppdrag att arbeta med den interna bokföringen samt med egna kunduppdrag där du ansvarar för kundens redovisning.

Tjänsten innefattar bland annat:
 • Löpande redovisning
 • Månads- och kvartalsbokslut
 • Årsbokslut inklusive upprättande av årsredovisning och deklaration
 • Delaktig i arbete med hel- och halvårsberättelser för fonder
 • Rapportering till Finansinspektionen
 • Ansvar för redovisningskunder
 • Lönehantering
Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och har minst 3-5 års erfarenhet av kvalificerat redovisningsarbete. Vi ser gärna att du har erfarenhet från redovisningsbyrå och redovisning i finansiella bolag samt mycket goda kunskaper i Office-paketet och Excel. Du behöver också kunna uttrycka dig väl i tal och skrift (Svenska).

Personliga egenskaper

För att du ska trivas hos Wahlstedt Sageryd Financial Services är det av stor vikt att du är ansvarsfull och prioriterar struktur och noggrannhet i arbetet. Du är vidare mycket kvalitetsmedveten och kommunikativ. Du tar ett helhetsansvar för ditt uppdrag och håller deadlines. Du trivs med att jobba självständigt samtidigt som du har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta tillsammans med dina kollegor mot gemensamma mål. Som person är du flexibel, professionell och behåller alltid lugnet i stressade situationer.

Mer om Wahlstedt Sageryd Financial Services

På Wahlstedt Sageryd Financial Services välkomnas du till en miljö där det är högt i tak, bra sammanhållning och engagerad grupp. Du erbjuds en bred roll där du kan växa och få ta ansvar och självständigt driva ditt arbete framåt.

Mer om tjänsten
 • Direktrekrytering
 • Tillsättning: enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid, 38,5 timmar/vecka, Wahlstedt Sageryd Financial Servicesföljer Bankinstitutens Arbetsgivareorganisation (BAO) och Finansförbundets kollektivavtal
 • Placering: mitt i Stockholms innerstad
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Claudia Klingsell på claudia.klingsell@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Mer om Andara

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.