Redovisningsekonom till Daily Sports i Stockholm

Redovisningsekonom till Daily Sports i Stockholm

Till Daily Sports söker vi en självständig och noggrann redovisningsekonom för ett längre konsultuppdrag under en föräldraledighet.

Daily Sports är ett familjeföretag som säljer golfkläder och träningskläder för kvinnor. Daily Sports är världsledande på golfkläder till kvinnor. Kläderna är kända för perfekt passform, fokus på detaljer och hög modegrad.

Tjänsten är placerad på Daily Sports kontor i ljusa och fräscha lokaler mitt i Vasastan i Stockholm.

Arbetsuppgifter

I rollen som redovisningsekonom på Daily Sports kommer du att arbeta med varierande ekonomiska arbetsuppgifter med fokus på löpande redovisning.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera;
 • Löpande bokföring
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Betalningar
 • Avstämningar
 • Månadsbokslut
 • Moms
Daily Sports arbetar i affärssystemet Navision och kommer i närtid att införa nytt fakturascanningssystem, Document Capture.

Kvalifikationer
 • Gymnasiekompetens, gärna inom ekonomi eller administration
 • Några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom redovisning
 • Erfarenhet av att arbeta självständigt med ekonomiska arbetsuppgifter
 • Mycket goda kunskaper i både svenska i både tal och skrift
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet (särskilt Excel)
 • Det är meriterande om du har arbetat i Microsoft Navision och Document Capture
Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är självgående, ansvarsfull och trygg i dig själv. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att också vara social, utåtriktad och initiativrik. Du kommer att sitta på ett mindre kontor vilket innebär att du innehar en viktig funktion för alla ekonomiska fråga och måste tycka om att arbeta självständigt. Med fördel har du även ett intresse för mode och sport.

Mer om Daily Sports

Daily Sports mission är att skapa golfkläder och träningskläder som får kvinnor att längta efter att vara aktiva. Daily Sports håller hårt i sina värderingar varav de främsta är kvalitet, driv och lyhördhet. För Daily Sports är det här inte bara ord, utan ett sätt att vara och något de vill förmedla i allt de gör.

Mer om tjänsten
 • Tillsättning: snarast möjligt
 • Omfattning: deltid, tex 6 timmar per dag är att föredra
 • Placering: Vasastan Stockholm
Uppdraget är ett konsultuppdrag på cirka 1 år under ett föräldravikariat och du kommer att bli anställd hos oss på Andara.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 20 dec 2019 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.