Orderadministratör till Årsta

Orderadministratör till Årsta

Till vår kund söker vi en serviceinriktad och driven orderadministratör som vill ha ett självständigt och varierande arbete. Du ansvarar för hela den administrativa funktionen med omväxlande arbetsuppgifter inom order, leverans, fakturering samt sälj- och kundsupport. Tjänsten är placerad på kundens kontor i ljusa och fräscha lokaler i Årsta. ArbetsuppgifterI rollen som orderadministratör kommer du att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter såsom orderläggning, orderbevakning, uppföljning av leveranser, fakturering och support till säljare. I arbetsuppgifterna igår även att besvara frågor från kunder. Som orderadministratör ansvarar du också för att följa upp säljförfrågningar och offerter. Du har tät kontakt med såväl kunder som säljare, både via telefon och e-post. Du kommer att sitta på ett mindre kontor och måste tycka om att arbeta självständigt.

KvalifikationerDu bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och har god förståelse för sälj-, order-, leverans- och fakturaflöden. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du hanterar allt från ax till limpa. Vidare känner du dig bekväm med att arbeta självständigt i en säljande miljö där du ibland behöver fatta egna beslut. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.
  • Goda kunskaper i Office-paketet (Word, Excel, Powerpoint)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaperOrdning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad "doer" och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines.
Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som uppstår på kontoret.Du tycker om att fördjupa dig i den produkt du arbetar med. Då du är ensam i rollen behövs en person som är självgående och initiativrik.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: snarast möjligt
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Årsta
  • Uppdragstyp: minst 6 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning - alternativt att kunderna önskar anställa den uthyrda konsulten om båda parter parters så önskar
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.
OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank. Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 3 maj 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.