Löneadministratör till Kista, Vällingby eller Södermalm

Löneadministratör till Kista, Vällingby eller Södermalm

Vi söker dig som vill du arbeta i ett växande företag med lön som kärnverksamhet! Du kan välja på att arbeta i Kista, Vällingby eller på Södermalm.

Vår kund är en aktör inom löneadministration, med stark förankring i Sverige och sitter i fina lokaler i Kista, Vällingby och på Södermalm. Kundföretaget drivs av sitt stora personliga engagemang, sin höga servicegrad och sitt arbete kring kvalitet, vilket skall ge kunderna en upplevelse om att vår kund är löneavdelningen i företaget. Företagets kunder finns inom olika näringsgrenar och i skiftande storlek, allt från mindre till större företag, finansiella aktörer och börsnoterade koncerner och man bedriver sin verksamhet enbart inom löneadministration, med ständig strävan att alltid vara bäst på det de gör.

Arbetsuppgifter:
 • I din roll som lönespecialist kommer du ansvara för dina kunders hela löneprocess, från ax till limpa. Du har det yttersta och operativa ansvaret för att genomföra lönekörningen och du är van att tolka olika kollektivavtal.
 • Du är van att tolka olika kollektivavtal
 • Du behärskar hela löneprocessen - från "ax till limpa"
 • Du är van att arbeta med pensionsfrågor
 • Du är van att arbeta med all administration som förekommer runt lönehantering
Som lönespecialist kommer du även arbeta med pension och personaladministration och du ger alltid dina kunder det lilla extra. Då vår kund är ett rikstäckande företag innebär arbetet att du kommer ha kontakt med dina kollegor runt om i landet på daglig basis.

Om dig:
 • Du har några års erfarenhet som löneadministratör eller lönekonsult
 • Du talar och skriver svenska och engelska obehindrat
 • Du är lösningsorientrad
 • Du har lätt för att engagera dig och driva saker framåt
Vi söker dig som har några års erfarenhet som löneadministratör/lönekonsult samt har goda kunskaper i att tolka kollektivavtal. Meriterande med erfarenhet av både kollektivlöner och löner för tjänstemän. Du talar svenska och engelska obehindrat. Personliga egenskaper: Självledarskap, engagemang och driv är egenskaper som vi värderar högt. Du är lösningsorienterad och en riktigt bra teamplayer där din teamkänsla hjälper oss att komma framåt och leverera service i världsklass. Ditt arbetssätt är strukturerat och du har en utomordentlig kommunikationsförmåga som speglas i ditt sätt att skapa goda relationer med kollegor och kunder. Du drivs av utmaningar och ser inget problem i att aldrig exakt veta hur din dag kommer att se ut.
 • Tillträde: omgående
 • Placering: du kan välja på Kista, Vällingby eller Södermalm
 • Uppdraget startar som ett hyruppdrag och efter 6 månader skall anställningen övergå till kundföretaget
Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. Kontakta gärna Svante Norin på mejl svante.norin@andara.se eller telefon 0708 - 571152 vid frågor om tjänsten.

OBS OBS OBS OBS: vi tar inte emot ansökningar via mejl!

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, Löner & Förmåner
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.