Junior Redovisningsekonom till centrala Stockholm

Junior Redovisningsekonom till centrala Stockholm

Vi söker en driven och ambitiös junior redovisningsekonom som vill utvecklas och förfina sina kunskaper inom redovisning. Vår kund som är ett framgångsrikt företag inom finansbranschen behöver förstärka sin ekonomiavdelning.

Arbetsuppgifter

Som redovisningsekonom ansvarar du tillsammans med dina kollegor för företagets bokföring, redovisning och bokslut. Tjänsten är varierad och du kommer att jobba med både högt och lågt inom redovisning.

Tjänsten innefattar bland annat:
 • Kund- och leverantörsreskontra
 • Löpande bokföring
 • Månads- och kvartalsbokslut
 • Årsbokslut
 • Rapportering och statistik
I denna roll får du en möjlighet att jobba tillsammans med och lära av mycket erfarna och kompetenta kollegor.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en akademisk examen inom ekonomi och har ett par års erfarenhet av redovisningsarbete.
 • Mycket goda kunskaper i Office-paketet och då särskilt Excel
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift
Personliga egenskaper

Som person är du ansvarsfull, strukturerad och noggrann. Hög kvalitet är viktigt för dig. Likväl som att alltid leverera i tid är av högst vikt för dig. Du är vidare kommunikativ och hjälpsam och gillar att samarbeta med dina kollegor. Du är mål- och resultatorienterad och vill ständigt utvecklas och lära nytt.

Mer om tjänsten
 • Direktrekrytering
 • Tillsättning: enligt överenskommelse
 • Omfattning: heltid,
 • Placering: mitt i Stockholms innerstad
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Claudia Klingsell på claudia.klingsell@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Mer om Andara

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 8 nov 2019 (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.