Inköpskoordinator till statlig myndighet

Inköpskoordinator till statlig myndighet

Vi söker en ansvarsfull och engagerad inköpskoordinator till en statlig myndighet med kontor i city.

Uppdraget är ett föräldravikariat under 9-12 månader med start i slutet av februari.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att fungera som ett sammanhållande stöd för myndighetens samtliga beställare och upphandlare i frågor som rör inköpsprocessen. I arbetet ingår att både förvalta och underhålla likväl som att löpande förbättra hela processen. Det innebär att du administrerar och förvaltar myndighetens e-handelssystem som även är avtalsdatabas. Du kommer att fungera som centralt stöd för att införa e-handel och ansluta leverantörer till myndighetens e-handelsgränssnitt. Övervakning och analys av leverantörs- och inköpsmönster ingår i arbetsuppgifterna.

I rollen blir du också utbildnings- och informationsansvarig runt inköpsprocessen gentemot dina kollegor på enheten. Du fungerar även som stöd inför direktupphandlingar och avrop likväl som du själv kommer att utföra upphandlingar och avrop.

Kvalifikationer

För att vara aktuell för rollen måste du ha minst 3 års erfarenhet av inköp och upphandling. Du har en gymnasieutbildning inom ekonomi eller administration och det är meriterande med en vidareutbildning inom inköp. Du har goda kunskaper om hur relevant lagstiftning tillämpas i praktiken. Det är meriterande med kunskap och erfarenhet av e-handelsprocesser. Det är slutligen meriterande med erfarenhet från offentlig verksamhet.

Goda systemkunskaper och särskilt i Office-paketet är ett krav

Mycket goda kunskaper i svenska i både tal och skrift är ett krav

Personliga egenskaper

Vi söker efter dig som är handlingskraftig och lösningsorienterad. Du är kommunikativ och pedagogisk och kan på ett enkelt och tydligt sätt kommunicera med din omgivning. Du är konsultativ och bra på att ge råd och vägledning. Du är hjälpsam och tycker om att ge god service. Som person är du noggrann, strukturerad och detaljera.

Mer om tjänsten

Tillsättning: slutet av februari eller början av mars 2020

Omfattning: heltid

Placering: Stockholms innerstad

Uppdraget är ett föräldravikariat under 9-12 månader

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Inköp
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (13 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.