Ekonomiassistenter till Kista

Ekonomiassistenter till Kista

Vi söker två ekonomiassistenter till vår kund i Kista. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med antingen kundreskontra eller leverantörsreskontra. Du behöver kunna starta omgående och uppdragen sträcker sig under 6 månader med möjlighet till förlängning.

Vår kund är ett globalt företag som erbjuder en mängd tjänster inom olika branscher. Vår kund har över 100 års erfarenhet och är en av de största aktörerna i världen inom sitt område. I Kista arbetar cirka 40 medarbetare på kontoret.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent med ansvar för leverantörsreskontra kommer du att sköta leverantörsreskontran för flera bolag inom koncernen. I dina arbetsuppgifter ingår även periodiseringar och avstämningar. Vi söker dig som har lång erfarenhet av att arbeta med leverantörsreskontra på stora bolag.

Som ekonomiassistent med fokus på kundreskontra kommer du att assistera ekonomiavdelningen med diverse uppgifter såsom registrering av kundinbetalningar samt hantering av påminnelser och inkasso. Du kommer att hantera en stor mängd fakturor varje månad. Du ansvarar även för avdelningens mailinkorg och reseräkningar.

Ekonomiavdelningen består idag av cirka 10 medarbetare. I båda rollerna kommer du att få ett varierande och omväxlande arbete. Båda rollerna innehåller mycket manuellt arbete då systemstöd delvis saknas eller är under utveckling. Vår kund arbetar idag i affärssystemet IFS men gör just nu ett systembyte till Visma.

Kvalifikationer

Vi söker er som har en ekonomiutbildning motsvarande gymnasieekonom eller likvärdigt och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter på en större ekonomiavdelning. I båda rollerna krävs stor förståelse för hela det ekonomiska flödet. Det är meriterande med erfarenhet av IFS och/eller Visma. För att axla rollen som ekonomiassistent med fokus på leverantörsreskontra behöver du ha gedigen erfarenhet av liknande arbetsuppgifter.
  • Goda kunskaper i Excel är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker efter två trygga och stabila personer som är noggranna och detaljfokuserade. Stark drivkraft och framåtanda är andra viktiga egenskaper. Ni har god social kompetens likväl som ni är hjälpsamma och har servicekänsla. Det är vidare viktigt att vara flexibel, idérik och lösningsorienterad. Slutligen är ni lyhörda lagspelare som gillar gott samarbete.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Kista
  • Uppdragstyp: inhyrning under 6 månader med eventuell möjlighet till förlängning
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 1 apr (10 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.