Ekonomiassistent till centrala Stockholm

Ekonomiassistent till centrala Stockholm

Vi söker en ambitiös och driven ekonomiassistent för ett interminsuppdrag på 6 månader till vår kund med kontor mitt i Stockholms city.

Vår kund är världsledande inom analys och konsulttjänster och är den svenska grenen av ett globalt företag. Vår kund är ett brett kunskapsföretag som jobbar med företag, myndigheter och organisationer som vill veta mera om sina målgrupper, kunder, medborgare eller medlemmar. Företagets specialister arbetar fram de data och insikter som krävs för att sedan analysera, tolka och presentera förädlad information till kunderna.

Arbetsuppgifter

Som ekonomiassistent kommer du att arbeta med avtalskontroller inför fakturering, fakturering av projekt och uppdrag samt uppdatering av rapporter.

Ekonomiavdelningen består av nio erfarna medarbetare och du kommer att bli en del av ett glatt och sammansvetsat gäng med högt i tak.

Vår kund arbetar i affärssystemet Maconomy.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent är att du har ekonomiutbildning motsvarande minst gymnasieekonom eller likvärdigt. Du har ett par års erfarenhet av varierat arbete på en ekonomiavdelning. Det är meriterande om du har arbetat i affärssystemet Maconomy.
  • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav (särskilt excel)
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper
Vi söker efter en ansvarstagande och noggrann person som gillar ordning och reda. Du har stark drivkraft och vågar lyfta fram dina egna åsikter. Vidare är du hjälpsam och flexibel och du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt. Du måste ha god prioriteringsförmåga och bra helhets- och helikoptersyn. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att du är serviceinriktad och har god social kompetens.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: 1 december
  • Omfattning: halvtid under december och från januari tom juni heltid (37,5 timmars arbetsvecka)
  • Placering: Trevliga och ljusa lokaler centralt mitt i Stockholm
Uppdraget är ett föräldravikariat och du kommer att bli anställd hos oss på Andara fram till 30 juni 2020.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 29 nov 2019 (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.