Ekonomiassistent - city

Ekonomiassistent - city

Nu söker vi på Andara dig med erfarenhet från rollen som ekonomiassistent för kunds räkning. Tjänsten är ett konsultuppdrag med start omgående och initialt 4-6 månader framåt och med möjlighet till förlängning. Placering för uppdraget är i kundens fina lokaler i city.

Arbetsbeskrivning:
  • Ansvara för att leverantörsbetalningar och andra betalningar blir gjorda enligt förfallodatum och lösa eventuella problem som uppstår
  • Boka utbetalningar av leverantörsfakturor och andra betalningar i ekonomisystemet
  • Boka inbetalningar från olika typer av valutainflöden; kontanter, korttransaktioner, fakturainbetalningar
  • Ansvara för avstämningar mellan likvidkonton i banken och redovisningssystemet, Dynamics Axapta.
  • Kundkontakter med butiker och dotterbolag.
Vad krävs för att passa för detta uppdrag som ekonomiassistent?

Vi ser gärna att du tidigare har arbetat med betalningar mot bank, gärna inom kund- eller leverantörsreskontra, så att du har förståelse för flödet från att en faktura kommer in till dess att den är betald. Det är ett plus om du tidigare har arbetat med avstämningar mot bank. Erfarenhet av arbete på en ekonomiavdelning inom detaljhandeln samt med hantering av stora volymer ser vi även som meriterande.

Vi lägger stor vikt vid de personliga egenskaperna för denna tjänst. Det är mycket viktigt att du är noggrann, flexibel och snabblärd. Du ska kunna hantera att arbeta i en rörlig och föränderlig miljö där alla rutiner och ramar inte ännu är satta. Du får gärna vara en person som bidrar med tankar om utveckling och förbättring och inte är rädd för att "hugga i".

Mer om tjänsten:
  • Tillsättning: så snart som möjligt
  • Eventuellt kan uppdraget övergå till anställning hos kunden efter hyrtidens slut
  • Omfattning: heltid med flex och normala kontorstider
  • Placering: Stockholms city
  • Uppdragstyp: 4 - 6 månaders inhyrning med möjlighet till förlängning
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Svante Norin på svante.norin@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Sista ansökningsdag 30 okt 2019 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.