Andara söker ekonomer för kommande uppdrag i Stockholmsområdet

Andara söker ekonomer för kommande uppdrag i Stockholmsområdet

Vi på Andara får ständigt in förfrågningar från våra kunder som söker efter ekonomer. Därför söker vi nu dig som är redovisningsekonom, ekonomiassistent, lönespecialist eller nyutexaminerad från ekonomiprogrammet och vill arbeta som uthyrd konsult för Andara hos våra kunder i Stockholmsområdet - eller dig som vill bli direktrekryterad till ett nytt jobb. Vi söker dig som vill jobba heltid och arbetet är förlagt på kontorstider.

Visste du att:
 • Det är lätt att söka jobb hos Andara - klicka till "lediga jobb" på vår hemsida och klicka in dig till vår "karriärsida" - hur lätt som helst!
 • Oavsett om en intervju leder till anställning eller inte så behandlar Andara alla kandidater med respekt, värdighet och omsorg.
Hur fungerar det när man blir uthyrd hos Andara?

En del av våra kunder har väldigt bråttom när de ber oss hjälpa dem att hitta sina nya ekonomimedarbetare och andra kunder ger oss lite längre tid. Vi har uppdrag som skall vara igång omgående och vi har uppdrag som skall igång från mitten av april och framåt. Det allra vanligaste är att våra ekonomikonsulter blir uthyrda 6 månader och därefter övergår anställningen till kundföretaget om båda parter så önskar.

Hur fungerar direktrekrytering hos Andara?

Vi genomför också många direktrekryteringar och det vanligaste är att vi presenterar tre kandidater för kundföretaget och när det gäller direktrekrytering så är kunderna mer öppna för att det får ta lite tid - inte minst beroende på att många goda kandidater har allt mellan en till tre månaders uppsägningstid.

Vem är du?

Du är utbildad inom ekonomi och/eller redovisning. Vi ser gärna att du har arbetat som redovisningsekonom eller som ekonomiassistent. Givetvis har du goda datorkunskaper och du har använt dig utav Office-paketet främst gällande Excel. Som person är du utåtriktad, stresstålig och noggrann. Du innehar goda kunskaper i svenska och engelska vad gäller tal och skrift. Har du erfarenhet utav något affärssystem så är detta meriterande.

Vi söker dig som:
 • Har relevant utbildning inom ekonomi/redovisning/lön
 • Har erfarenhet av något eller några affärssystem
 • Har arbetat med redovisning eller som ekonomiassistent eller med lön
 • Är van användare av Officepaketet och av Excel
 • Har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
Mer om tjänsterna:
 • Tillsättning: allt ifrån omgående till löpande under våren och sommaren 2019
 • Uppdragstyper: inhyrningsuppdrag med möjlighet till fast anställning hos kunden och direktrekryteringsuppdrag
 • Omfattning: för det mesta heltid - men vi har kunder som frågar efter medarbetare som kan arbeta olika former av deltid också
 • Placering: Vi har kunder över hela Stockholmsområdet - från Arlanda i norr till Nynäshamn och Södertälje på södra sidan av Stockholm. Vi har många kunder i Solna, Sundbyberg, Kista, City, Haninge, Botkyrka, Kungens Kurva, Vallentuna, Täby och många andra orter.
Skicka in din ansökan redan idag, intervjuer kommer att ske löpande. Kontakta gärna Svante Norin på mejl svante.norin@andara.se eller telefon 0708 - 571152 vid frågor om tjänsten.

OBS OBS OBS OBS: vi tar inte emot ansökningar via mejl.

För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba med oss?
På Andara sätter vi våra medarbetares karriärmål i fokus och vårt mål är att bygga varaktiga relationer. Med ett långsiktigt engagemang bidrar vi till att skapa balans i arbetslivet, framför allt genom att lyssna på våra medarbetare, varandra och våra kunder.
 • AnställningsförmånerVi erbjuder marknadsmässiga löner och semesterersättning. Din anställning omfattas givetvis även av kollektivavtal, försäkringar, tjänstepension och friskvårdsbidrag.
 • Medryckande medarbetaraktiviteterVi är måna om att du ska känna dig delaktig. Därför anordnar vi regelbundet varierande och roliga aktiviteter för våra medarbetare.
 • Hos oss blir du sedd och hördVi finns alltid tillhands för att stötta, coacha och ge råd till dig som medarbetare. Vi jobbar flexibelt tillsammans med dig och håller tät kontakt för att du ska trivas och utvecklas på bästa sätt.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Konsult
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 29 mars (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.