Account Manager till Andara

Account Manager till Andara

Andara är ett konsult- och rekryteringsföretag som är specialiserade på kvalificerade tjänster inom Ekonomi, HR, Lön, Kontor & Administration, Order & Logistik samt Marknad. Vi befinner oss i en spännande fas där vi växer och utvecklas. Vi fokuserar på lösningar, möjligheter och framgångar. Vi hjälper stora och små organisationer och företag att växa genom att ställa kvalificerade kandidater och konsulter till våra uppdragsgivares tjänst.

Tillsammans bildar vi ett sammansvetsat team som har roligt på jobbet. Är du intresserad av att vara med och fortsätta att bygga upp Andara? Är du intresserad av att komma till ett företag som är i en stark utvecklingsfas? Är du intresserad av att få stora möjligheter att påverka bolagets fortsatta tillväxt och vägval? Har du några års erfarenhet som Account Manager och säljare i vår bransch men känner att du vill komma till ett bolag där du kan göra din röst hörd och få vara med att påverka på allvar? I så fall vill vi att du omgående ska söka jobbet!

ARBETSUPPGIFTER & KVALIFIKATIONER

I rollen som Account Manager ansvarar du för att sälja vår breda portfölj av tjänster till kunder inom tjänstemannasektorn. Ditt mål är att bygga upp din egen kundportfölj genom prospektering, mötesbokning och personliga kundmöten. Du kommer att få chansen att lära dig allt inom både rekryteringsbranschen och de branscher våra kunder verkar i och därmed få stora möjligheter att knyta värdefulla kontakter i näringslivet. Du ansvarar även för avtalsförhandlingar, uppföljning av kundsamarbeten och tillsammans med dina kunder skapar du långsiktiga relationer.
  • Du har erfarenhet av B2B försäljning
  • Du har B-körkort
  • Du har mycket goda kunskaper i svenska och engelska
  • Om du har en högskoleutbildning inom ekonomi eller motsvarande är det meriterande
  • Det viktigaste för oss är din personlighet och inställning
Lite mer om dig

Du har starkt driv samtidigt som du har mycket tålamod, är långsiktig och gillar att bygga hållbara relationer. Vidare är du målfokuserad och är beredd att kämpa för att komma dit du vill. Du har en god affärsförståelse och vilja att etablera goda kundrelationer. Som person är du bra på att lyssna och förstå andra människor. Du är även bra på att ge och ta emot feedback.

Mer om tjänsten
  • Tillsättning: snarast möjligt
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Sveavägen 24-26
  • Månadslön med fast del samt en rörlig provisionsdel utan tak uppåt
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta våra rekryteringsansvariga Svante Norin på svante.norin@andara.se eller Linda Gadd på linda.gadd@andara.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

VARFÖR JOBBA PÅ ANDARA?

Våra kunder brukar beskriva Andara som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Konsultuthyrning och Rekrytering arbetar som namnet antyder både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara är konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utesäljare, Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 31 jan 2020 (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi på Andara är specialiserade på konsultuthyrning och rekrytering till stora och medelstora företag i Stockholms Län. Vi är inriktade på personal inom Administration/Service, Ekonomi, HR/Lön, Marknad och IT.