Verksamhetskonsult/applikationskonsult till Vasastan i Stockholm

Verksamhetskonsult/applikationskonsult till Vasastan i Stockholm

Vi söker en engagerad och nyfiken verksamhets-/ applikationskonsult med starkt kundfokus till ett IT-konsultbolag i Vasastan i Stockholm. Du arbetar i såväl stora som små implementationsprojekt och uppdrag i nära samarbeta med bolagets kunder inom detaljhandeln. Du kommer att arbeta i en bred roll som erbjuder daglig variation och för rätt person kommer rollen att erbjuda stora möjligheter till utveckling.

IT-konsultbolaget säljer, implementerar och förvaltar affärs - och butiksdatasystem samt back-end för e-handel. Företagets fokus är detaljhandeln och kunderna finns inom detaljhandelns många nischer såsom fashion, möbler, livsmedel, böcker, kosmetik, bygg, hårsalonger samt hälsokost. Organisationen är vältrimmad och består av handplockade och certifierade konsulter, utvecklare, supporttekniker, servicepersonal och projektledare. Kulturen är hjälpsam och familjär och drivkraften är att skapa största möjliga nytta för kunderna. På IT-konsultbolaget arbetar 40 kompetenta medarbetare och kontoret ligger vid Norrtull i Stockholm.

Arbetsuppgifter

Som verksamhetskonsult/applikationskonsult deltar du i olika implementationsprojekt och din roll är att fram lösningsförslag, konfigurera lösningen omfattande både ERP och detaljandelsdelar, hjälpa kunden att sätta nya och anpassa befintliga arbetsprocesser samt utföra testarbete och utbildning av kunden i den nya lösningen.

Tjänsten innebär att du är delaktig i arkitekturdiskussioner och planer för kunderna i olika projekt och uppdrag. Som verksamhets-/ applikationskonsult arbetar du med utredningar av mer tidskrävande supportärenden som kommer in via support och som kräver djupare kunskaper i lösningen.

Du kan också komma att bli kundansvarig konsult, vilket innebär att du blir kundens primära kontakt och den som har bästa kunskap om kundens lösning och verksamhet. Du kommer även att vara delaktig i upphandlingar där genomgång av kravspecifikationer från potentiella kunder skall utmynna i lösningsförslag.

Rollen som verksamhetskonsult/applikationskonsult är mycket omväxlande och du får möjlighet sätta dig in i kundernas hela verksamhet och flöden inom ekonomi, inköp, lager, e-handel och butik.

I rollen kommer du att ha många externa och interna kontakter och du samarbetar nära övriga konsulter och projektledare.

IT-konsultföretaget arbetar primärt med Microsoft Dynamics 365 Business Central (tidigare Microsoft Dynamics NAV och Navision) och detaljhandelslösningen LS Central/LS NAV.

Kvalifikationer

Du är förmodligen systemvetare eller civilekonom eller har annan utbildning som kan bedömas som likvärdig. För att axla rollen som verksamhetskonsult/applikationskonsult tror vi att du har erfarenhet från implementations- eller uppgraderingsprojekt på kundsidan eller från ett IT-konsultföretag. Du har god kännedom om stora delar av ett företags många olika verksamhetsprocesser.

God teknisk förståelse och intresse för verksamhetssystem i form av flöden, parametersättning och konfiguration är viktigt. Du har också en grundläggande förståelse för IT-struktur i form av servrar, kommunikation och operativsystem men behöver inte vara expert inom dessa områden.

Det är meriterande med erfarenhet av Microsoft Dynamics 365 Business Central och skulle du också ha erfarenhet av detaljhandelstillägget LS Central/LS NAV är det ytterligare meriterande. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker en teknikintresserad, lösningsorienterad och serviceminded person. Du ska vara nyfiken och ha en ambition att ständigt lära nytt och utvecklas. Som person är du öppen och social. Du gillar att samarbeta med dina kollegor. Du är även noggrann, analytisk och ansvarsfull. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbetssätt. Du är en utpräglad doer som levererar i god tid innan deadline och ditt arbete håller alltid högsta kvalitet. Du är slutligen en god lyssnare och lyhörd inför kundernas behov och varierade frågeställningar.

Mer om tjänsten
  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: omgående enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid
  • Placering: Norrtull i Stockholm
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Område Stockholms stad
Yrkesroll Data & IT, IT-Konsult
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)