Underkonsult inom HR och lön

Underkonsult inom HR och lön

Vi söker erfarna underkonsulter inom HR och lön för samarbete under hösten. Många av våra kunder efterfrågar just nu konsulter för kortare eller längre uppdrag, både på heltid och deltid. Just nu söker vi underkonsulter inom HR och lön.

Genom att vara underkonsult hos oss på Andara Group får du stor frihet att styra din egen tid, bestämma vilka uppdrag du ska välja och utvecklas inom nya områden.

Våra uppdrag har alltid en fastställd början och slut och du går in som interimskonsult med syfte att till exempel fylla ett kompetensbehov under tiden en rekryteringsprocess pågår eller som vikarie för en chef eller specialist. Vi har även kunder som efterfrågar underkonsulter för att utföra en specifik uppgift under en begränsad period.

Vi på Andara Group hjälper dig att hitta uppdrag och matchar din kompetens och erfarenhet mot rätt kund. Genom att vara underkonsult håller du i taktpinnen och styr helt själv via ditt egna bolag.

Registrera gärna ditt CV hos oss så kontaktar vi dig för att matcha dig mot våra uppdrag.

Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med ditt CV!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (23 dagar kvar)