Teamledare Order och Logistik till Fourfield

Teamledare Order och Logistik till Fourfield

Vi söker en teamledare gruppen som ansvarar för order och logistik till Fourfield. I rollen arbetar du dels med att styra och coacha gruppens medlemmar och dels med varierande uppgifter inom order och logistik inom bolagets distributionsverksamhet. Du kommer driva samarbetet och utveckla affärsprocesser med bolagets kunder. Du har kontakt och avstämningar med leverantörer, lagerdistributör (3PL) samt löpande kontakt med företagets kunder.

Fourfield är en koncern inom distribution av konfektion och retail i Norden och Baltikum. Fourfield Distribution AB driver sedan år 1997 en distributionsverksamhet av varumärket Barbour i Skandinavien och Baltikum. Bolaget driver även distributionsverksamhet av varumärkena JOTT och Cedrico. Fourfield har kontor och showroom i centrala Stockholm samt i Oslo, Köpenhamn och Helsingfors. På kontoret i Stockholm arbetar idag 13 medarbetare av totalt 32 anställda i koncernen. Arbetsplatsen präglas av korta beslutsvägar, stark tillväxt och teamkänsla.

Förutom Fourfield Distribution finns inom koncernen även Fourfield Retail som sedan 2014 driver en Premium Outlet i Barkarby och i september 2018 öppnades den första flaggskeppsbutiken för Barbour i Norden på Kungsgatan 33 i Stockholm.

Fourfield behöver stärka sin organisation för att fortsätta växa och utveckla bolaget. Fourfield erbjuder goda utvecklingsmöjligheter kopplat till en bred insyn i distributionsverksamheten och genom att du kommer arbeta med olika delar i företaget.

Arbetsuppgifter

I rollen som teamledare för gruppen innesäljare ansvarar du för att leda och fördela det dagliga arbetet i din grupp. Gruppen består av fyra medarbetare och du kommer själv att vara delaktig i det dagliga arbetet och gruppens uppdrag.

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter som ingår i gruppens ansvar:
  • Registrera säsongsordrar
  • Skicka ut orderbekräftelser till kunder
  • Administrera omköpsorder och leveranser
  • Förse kunder med produktfiler
  • Vara Superuser i Microsoft NAV och arbeta i Excel
  • Arbeta med Customer Serviceverksamheten och reklamationshantering
Andra arbetsuppgifter kan vid behov även förekomma i övriga koncernbolag. Det ingår i tjänsten att vara backup för kollegor och att vid behov vara behjälplig med andra arbetsuppgifter inom företaget. Fourfield ser gärna att du drivs av att arbeta i team och stötta dina medarbetare.

Fourfield arbetar i affärssystemet Microsoft NAV.

Kvalifikationer

Du bör ha en eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik eller administration och några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom order och logistik. Du ska ha teamledarerfarenhet och erfarenhet av att planera och styra operativt arbete i en grupp.

Du har mycket god förståelse för teknik-, logistik-, order-, lager- och leveransprocesser. Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet inom Retail.

Du bör vidare vara en van användare av olika affärssystem, Microsoft NAV är meriterande. Du kan importera och exportera data i Excel och har vana att hantera och läsa in stora datavolymer (tex. "leta rad").

Då rollen innebär täta kontakter med varuleverantörer, bolagets 3PL partner och kunder i alla nordiska länder utgår vi från att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Personliga egenskaper

För den här tjänsten söker vi dig som tycker det är stimulerande att arbeta i en försäljningsorienterad, resultatdriven och föränderlig miljö. Vi söker dig som är starkt engagerad i gruppens och företagets utveckling och har förmåga att bidra till både att företaget fortsätter att växa och att dina medarbetare trivs och är motiverade. Du har pondus och säkerhet i ditt ledarskap och har förmåga att skapa trygghet hos dina medarbetare.

Du är en teamspelare som uppskattar möjligheten att engagera dig i projekt och utveckling. Viktiga egenskaper är att vara nyfiken, prestigelös och öppen. Du tycker om att hålla flera bollar i luften samtidigt och är bekväm med att jobba mot deadlines och leverera resultat. Du är lösningsfokuserad och gillar att arbeta på ett proaktivt och smart sätt.

Du är bra på att kommunicera med både kunder, leverantörer och kollegor. För att trivas med arbetsuppgifterna och på kontoret är det viktigt att vara förändringsbenägen, flexibel och driven. Du trivs i ett bolag där alla hjälps åt.

Mer om tjänsten
  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: omgående
  • Omfattning: heltid
  • Placering: mitt i centrala Stockholm
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Stockholms stad
Yrkesroll Transport & Logistik, Logistik
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 31 okt 2022 (29 dagar kvar)