Logistik- och orderadministratör till entreprenörsdrivet bolag

Logistik- och orderadministratör till entreprenörsdrivet bolag

Vi söker en kommunikativ och ansvarstagande logistik- och orderadministratör. Vår kund är ett framgångsrikt och växande entreprenörsdrivet företag inom Retail med huvudkontor mitt i centrala Stockholm.

I rollen som logistik- och orderadministratör arbetar du med varierande administrativa uppgifter inom koncernens distributionsverksamhet. Du har tät kontakt och löpande avstämningar med leverantörer, lagerdistributörer och företagets kunder.

Vår kund befinner sig i stark tillväxt och behöver stärka sin organisation inom logistik och order. Om du är intresserad av goda utvecklingsmöjligheter och vill arbeta i ett bolag med korta beslutsvägar, stark tillväxt och god teamkänsla har vi tjänsten för dig.

Dina framtida arbetsuppgifter

Nedan följer några exempel på arbetsuppgifter som ingår i rollen som logistik- och orderadministratör:
 • Artikel och prishantering i systemet
 • B2B, produkter och priser inklusive kontroll av lagernivåer
 • Administration av inköp mot leverantörer
 • Försäljning- och inköpsorder vid orderdeadline (grundorder)
 • Kund- och inköpsorder (omköpsorder)
 • Administrativt ansvarig för Key Accounts
 • Framtagande av prislistor till respektive marknad inklusive inläsning i systemet
 • Produktdata till kunder
Det ingår i tjänsten att vara backup för kollegor och att vid behov vara behjälplig med andra arbetsuppgifter inom koncernen.

Du kommer ha en viktig roll i pågående projekt. Just nu pågår bland annat uppgraderingen av nuvarande affärssystem NAV till Microsoft Business Central.

Kvalifikationer

Du ska några års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter inom order och logistik och det är meriterande med en eftergymnasial utbildning, gärna inom logistik eller administration. Du har mycket god förståelse för logistik-, order-, lager- och leveransprocesser. Det är meriterande om du har arbetat inom distribuerande verksamhet och/eller Retail.

Avancerade kunskaper i Microsoft Excel är ett krav. (Såsom att kunna jobba med pivotttabeller och behärska funktionen LETARAD)

Du bör vidare vara en van användare av olika affärssystem, Microsoft NAV och/eller Microsoft Business Central är meriterande. Viktigt är att du har varit deltagit i utvecklingsprojekt tidigare.

Då rollen innebär täta kontakter med varuleverantörer, bolagets logistikpartner och kunder i flera nordiska länder utgår vi från att du behärskar svenska och engelska i både tal och skrift.

Vem är du?

Då tjänsten innebär en mängd kontakter tar vi för givet att du är en glad, öppen och kommunikativ person. Du tvekar inte att kommunicera både via mail och telefon med kunder, säljare och leverantörer i Europa.

Du har god samarbetsförmåga, är noggrann och ansvarstagande. Du trivs i ett mellanstort entreprenörsdrivet företag med högt tempo och du är inte främmande för att hjälpa till med annat inom företaget. Du är en van problemlösare, har en stark förmåga att organisera och strukturera upp ditt arbete och ser både stora och små detaljer.

Mer om tjänsten
 • Direktrekrytering
 • Tillsättning: omgående
 • Omfattning: heltid
 • Placering: trevligt kontor mitt i centrala Stockholm
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Stockholms stad
Yrkesroll Administration, Koordinator
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 dec 2022 (16 dagar kvar)