HR Generalist till Sharp i Alvik

HR Generalist till Sharp i Alvik

Är du en strukturerad och engagerad HR Generalist som vill ta dig an nästa utmaning? Just nu söker vi efter en person som är strukturerad och utvecklingsorienterad som gillar HR, administration och service.

Sharp är ett är ett japanskt elektronikföretag grundat 1912 i Tokyo. Huvudkontoret ligger i Osaka. Totalt har koncernen över 55 000 anställda runt om i världen. De tillverkar bland annat ljudradio- och TV-apparater som konsument artiklar och skrivare och kassaregister åt företag.

"Det viktigaste för Sharp är deras medarbetare. Det företaget tror ligger till grund för framgång är att ha en trivsam arbetsmiljö med sunda värderingar som alla lever efter. En inkluderande kultur som alla är en del av att ständigt förbättra och utveckla.

Sharps företagskultur är i grunden uppbyggd kring två ledord; uppriktighet och kreativitet. Dessa har funnits med ända sedan Sharp grundades 1912 och lever starkt vidare med idag."

Ansvarsområde
I rollen som HR-generalist kommer du att arbeta i en bred och varierad roll med ansvar för att bland annat uppdatera den befintliga personalhandboken, stötta personalen i HR och arbetsrättsliga frågor. Du kommer även jobba med befattningsprojekt och befattningsbeskrivningar och vara en backup för kollegorna för att avlasta.

Dina arbetsuppgifter kommer bland annat att inkludera:
 • HR-handbok, skapa, dokumentera och fylla handboken med text
 • Implementera Good Habitz i Norden (e-learningplattform)
 • HR introduktion
 • Pensionspolicy Sverige, Danmark
 • Utvecklingssamtal/medarbetarsamtal
 • Utveckla och förenkla personalhandboken
Vi söker dig som har:
 • Utbildning inom HR eller motsvarande arbetslivserfarenhet
 • Flytande i både svenska och engelska i både tal och skrift
 • God vana att arbeta med Excel och Officepaketet
 • God vana av att jobba i system och har lätt att lära
Personliga egenskaper:

Vi ser att du som söker är en doer och har har god förståelse för HR relaterade frågor.

Du är social, framåt och gillar att jobba i team. Vidare är du lösningsfokuserad och tycker om nya utmaningar.

Mer om tjänsten
 • Tillsättning: omgående
 • Omfattning: 6 månaders konsultuppdrag
 • Placering: På Sharps kontor i Alvik
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår Konsultchef Ellinore Pereira på Ellinore.pereira@andaragroup.se

Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande!

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Ellinore Pereira
Email Mejla Ellinore Pereira
Område Stockholms stad
Yrkesroll HR & Personal, HR-administration
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 22 dec 2022 (24 dagar kvar)