Administratör till leksaksgrossist i Stockholm

Administratör till leksaksgrossist i Stockholm

Vi söker en administratör med starkt sälj- och servicefokus till en leksaksgrossist i Stockholm.

Vår kund är ett säljbolag inom leksaksbranschen. Företagets är en del av framgångsrikt brittiskt leksaksföretag och säljer allt ifrån populära fidget toys och pop its till radiostyrda bilar och sparkcyklar. Företaget har kontor i Årsta utanför Stockholm.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta med varierande administrativa arbetsuppgifter inom sälj, order, leverans, fakturering och kundsupport. Dina arbetsuppgifter innehåller till exempel orderregistrering, uppföljning av leveranser och support till säljare. I arbetsuppgifterna ingår även sedvanliga innesäljsuppgifter och merförsäljning på befintliga kunder både via telefon och e-post. I rollen deltar du även på mässor och olika kundevent.

Du har tät kontakt med såväl kunder och säljare som leverantörer. Du kommer att sitta på ett mindre kontor och måste tycka om att arbeta självständigt och lösningsorienterat.

Kvalifikationer

Du bör ha erfarenhet av liknande arbetsuppgifter och ha god förståelse för sälj-, order- och leveransflöden. Du trivs med att arbeta brett och varierat i en roll där du har många kontaktytor. Vidare känner du dig bekväm med att arbeta självständigt i en säljande miljö. Du har god kommunikativ förmåga i både skrift och tal.
  • Mycket goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Ordning och reda är viktigt för dig och du trivs med att arbeta strukturerat. Ett krav är att du är en utpräglad "doer" och det är viktigt att du kan leverera resultat och hålla deadlines. Du är vidare driven, intresserad och nyfiken.

Du arbetar bekvämt i en roll med mycket interna och externa kontakter både på svenska och engelska via telefon. För att trivas med arbetsuppgifterna är det viktigt att vara social, serviceinriktad och flexibel och att du snabbt kan hitta lösningar på de varierande behov och frågeställningar som kunderna har. Du är en idéspruta som gillar att hitta nya lösningar. Sist men inte minst behövs en person som är självgående och initiativrik.

Mer om rollen
  • Tillsättning: snarast möjligt
  • Omfattning: heltid eller deltid enligt överenskommelse
  • Placering: Årsta och även möjlighet till distans enligt överenskommelse
Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (17 dagar kvar)