Account Manager till en fossilfri återvinningsleverantör i Stockholm

Account Manager till en fossilfri återvinningsleverantör i Stockholm

Vi söker just nu en målmedveten, ambitiös och hungrig Account Manager till ett återvinningsföretag som det går väldigt bra för, och som behöver stärkas upp med dig som vill ta försäljningen till nästa nivå tillsammans med dina nya 11 kollegor på säljavdelningen. Du kommer att få jobba med hela affärsprocessen från första telefonkontakt till avslutad affär. För den rätta personen finns det alla möjligheter att växa och få möjlighet att klättra uppåt. På kontoret jobbar vi inte bara hårt utan har roligt tillsammans och firar alla framgångar.

Ansvarsområde

I dina arbetsuppgifter ingår bland annat att:
  • Sälja in de attraktiva återvinningslösningarna till kund via telefon.
  • Kartlägga kundens behov och skapa värde i produkten du säljer.
  • Prospektering
  • Boka möte och besöka kunden
  • Behovsanalys och offerering
  • Stänga affärer
.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en social förmåga att kunna ta olika typer av människor. Du bör också vara målmedveten och kunna arbeta fokuserat, strukturerat och effektivt. Att vara nyfiken och hungrig är även det en positiv egenskap som uppskattas.

Utöver detta uttrycker du dig väl på svenska både i tal och skrift.

Mer om tjänsten

Direktrekrytering

Tillsättning: omgående

Omfattning: heltid

Placering: Stockholm City

Vid frågor är du välkommen att kontakta vår rekryteringsansvariga Claudia Klingsell på claudia@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Varför jobba på Andara Professionals?

Våra kunder brukar beskriva Andara Professionals som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Professionals arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Professionals är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Professionals är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Claudia Klingsell
Email Mejla Claudia Klingsell
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 2 dec 2022 (2 dagar kvar)