Redovisningsekonom till konsultföretag inom ledarskapsutveckling i Stockholm

Redovisningsekonom till konsultföretag inom ledarskapsutveckling i Stockholm

Vi söker en engagerad och ambitiös redovisningsekonom med stark drivkraft och stor flexibilitet till ett globalt konsultföretaget inom ledarskapsutveckling. Som redovisningsekonom ansvarar du för det svenska bolagets redovisning, bokslut, uppföljning och rapportering.

Vår kund är ett globalt ledarskapskonsultföretag som under många år stöttat och coachat ledare för multinationella företag världen över. Företaget har ett stort nätverk av partners, konsulter och coacher runt om i hela världen.

Arbetsuppgifter

Ditt ansvar som redovisningsekonom spänner från budget och prognoser till avstämningar, bokslut och rapportering. I arbetsuppgifterna ingår:
 • Avstämningar, bokslut och årsredovisning
 • Redovisning moms och skatter
 • Månadsrapportering till ledning
 • Uppföljning och analys av resultat
 • Budget, prognoser och forecast
 • Löpande kontakt med revisorer och bank
 • Sammanställning av ekonomisk information och statistik
 • Prissättning i projekt, projektuppföljning och projektlönsamhet
 • Kontakt med redovisningsbyrå som sköter löpande ekonomiadministration och lön
Koncernspråket är engelska. Vår kund arbetar i Fortnox. I rollen rapporterar du direkt till och arbetar nära tillsammans med chefen för Stockholmskontoret.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som redovisningsekonom är att du har cirka 3-5 års erfarenhet av ovanstående arbetsuppgifter. Du har god kunskap om ekonomiska flöden och har självständigt arbetat med redovisning från ax till limpa. Du är förmodligen civilekonom eller har annan ekonomisk utbildning som kan bedömas som likvärdig.
 • Mycket goda kunskaper i Microsoft Office-paketet (särskilt Excel) är ett krav
 • Flytande svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

Vi söker en lösningsorienterad och kommunikativ person som gillar utveckling och förändring. I ditt yrke är du analytisk, noggrann, detaljorienterad och ansvarsfull. Du har förmågan att prioritera och strukturera ditt eget arbete. Du har samtidigt ett starkt entreprenörsdriv och en ambition att ständigt lära nytt och utvecklas. Att du har ett genuint intresse och nyfikenhet runt företagets verksamhet och affär är slutligen viktigt.

Mer om tjänsten
 • Tillsättning: under april/maj
 • Omfattning: heltid
 • Placering: centralt mitt i Stockholm
 • Uppdraget är ett "hyrköpsuppdrag" och du kommer att bli anställd hos oss på Andara de första 6 månaderna och om båda parter så önskar övergår därefter anställningen till vår kund
Andara Economy ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Redovisningsekonom
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag Idag (0 dagar kvar)