Kursledare till yrkeshögskola i Stockholm

Kursledare till yrkeshögskola i Stockholm

Vi söker en pedagogisk och entusiastisk kursledare med lång erfarenhet av redovisning och bokslut. Under hösten 2021 ska kursen i ekonom köras och vår kund söker en ny kursledare som kan leda undervisningen under 16 veckor. Undervisningen sker både i klassrum och via distans.

Arbetsuppgifter

Din uppgift som kursledare är att förmedla kunskap och kompetens inom redovisning och bokslut. Undervisningen får gärna vara case-baserad och med ett entreprenöriellt förhållningssätt. Du bidrar med din bakgrund inom ekonomi och redovisning, din entusiasm och med din starka vilja att förmedla din kompetens till alla studerande.

Kursen syftar till att den studerande ska få en kunskapsgrund i företagsekonomiska informations- och rapporteringssystem. Kursen fokuserar på de redovisningsekonomiska grundbegreppen, redovisningsprinciper, lagstiftning, rekommendationer och praxis i samband med bokföring, bokslutsteknik och upprättande av balans- och resultaträkningar.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som kursledare är att du har gedigen erfarenhet av redovisning från ax till limpa. Det är också meriterande om du har arbetat som kursledare, lärare eller utbildare. Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är bra på att kommunicera och på ett tydligt och pedagogiskt sätt engagerar dina studenter. Det är vidare viktigt att vara hjälpsam, positiv och flexibel. Du är stresstålig och gillar högt tempo. Du har god samarbetsförmåga samtidigt som du arbetar bra självständigt.

Mer om tjänsten

Kursen går på helfart mellan vecka 36 - vecka 41 och därefter går tempot ner och du arbetar deltid fram till vecka 1.

Andara ansvarar för hela rekryteringsprocessen. Vid frågor, kontakta vår rekryteringsansvariga Linda Gadd på linda.gadd@andaragroup.se. Bifoga ditt CV och personligt brev så hör vi av oss så fort vi kan. Urval kommer att ske löpande.

OBS! För att vi på bästa sätt ska kunna matcha din kompetens med våra uppdrag kan vi inte ta emot din ansökan på mejl. Vi ber dig därför registrera ditt CV i vår kandidatbank.

Mer om Andara Economy

Våra kunder brukar beskriva Andara Economy som ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag. Vi har lärt oss att en enkel rekryteringsprocess är den mest effektiva. Som de flesta andra bemanningsföretag har vi specialiserat oss. Vår nisch är potential. Vårt uppdrag är att föra samman kunden med individer med olika talanger med störst chans att lyckas. Målsättningen är att både kunden och kandidaten ska utvecklas under tiden tillsammans. Det kallar vi att uppenbara potentialen.

Andara Economy arbetar både med bemanning och rekrytering. Alltid på både kandidatens och kundens villkor. Andara Economy är ett lite mindre, lite erfarnare bemanningsföretag med stor förmåga. Personliga, snabba och flexibla.

Andara Economy är ett konsult- och rekryteringsföretag med uppdraget att föra samman individer med olika talanger, kunskaper och erfarenheter och erbjuda dem ett gemensamt mål att sikta in sig på och en plattform att ta sats utifrån.

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Område Stockholms stad
Yrkesroll Utbildning, Administration & Ledning
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 28 maj 2021 (18 dagar kvar)