Ekonomiassistent till W-M Alitea i Hammarby Sjöstad

Ekonomiassistent till W-M Alitea i Hammarby Sjöstad

Vi söker en ansvarsfull och självgående ekonomiassistent som har erfarenhet av leverantörsreskontra till W-M Alitea i Hammarby Sjöstad. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid.

Watson-Marlow Fluid Technology Group där W-M Alitea ingår är en ledande tillverkare av peristaltiska pumpar och tillhörande produkter inom flödesteknik för företag inom Biopharma, medicinsk teknik, livsmedel, farmaceutisk och kemisk industri. W-M Alitea har strax över 40 anställda i Sverige och egen tillverkning, planering och ingenjörsavdelning. Produktion och kontor finns i Hammarby Sjöstad och företaget har funnits i branschen i 40 år.

W-M Alitea är ett mindre företag, samtidigt som den svenska organisationen ingår i en större koncern som är under tillväxt, vilket gör att det finns stora möjligheter att forma en ljus framtid.

Arbetsuppgifter

Du kommer att arbeta i en bred roll på ekonomiavdelningen med fokus på leverantörsreskontra och inkommande fakturor. I rollen ingår tät kontakt med såväl leverantörer som kollegor inom sälj och produktion. Du ingår i ett team på ekonomiavdelningen där ni stöttar och hjälper varandra. I arbetsuppgifterna ingår bland annat:

Leverantörsreskontra

Betalningar och betalningsfiler

Bankavstämningar

Löpande bokföring

Behjälplig vid månadsbokslut

WM-Alitea arbetar i affärsystemet Microsoft Dynamics AX.

Kvalifikationer

Ett krav för att axla rollen som ekonomiassistent att du har en gymnasieutbildning, gärna inom ekonomi. Det är ett krav att du har erfarenhet av leverantörsreskontra och bankavstämningar.
  • Goda kunskaper i Office-paketet är ett krav
  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift är ett krav
Personliga egenskaper

För att trivas i rollen som ekonomiassistent tror vi att du är strukturerad och gillar ordning och reda. Som person är du noggrann och trygg. Du har förmågan att självständigt analysera och prioritera. Du tar ansvar för och levererar alltid i god tid. Det är vidare viktigt att du är snabb att lära nytt och sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du bör vara en prestigelös person som kan hjälpa till där det behövs.

Mer om W-M Alitea

Watson-Marlow Fluid Technology Group där W-M Alitea ingår har tio etablerade varumärken med olika expertområden och som tillsammans erbjuder oöverträffade lösningar för kundernas pumpnings- och flödestillämpningar. Under varumärket Alitea marknadsför WMFTG pumphuvuden och panelmonterade drivenheter för OEM-kunder och maskintillverkare som behöver få ut utrustning snabbt och med låg utvecklingskostnad.

Mer om tjänsten
  • Direktrekrytering
  • Tillsättning: omgående eller enligt överenskommelse
  • Omfattning: heltid, 37,5 timmars arbetsvecka
  • Placering: Hammarby Sjöstad
Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Linda Gadd
Telefon 0720199209
Email Mejla Linda Gadd
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 juni 2022 (31 dagar kvar)