Försäljningschef

Försäljningschef

Försäljningschef 
Stockholm

Amtico International växer och vi söker nu en operativ försäljningschef till Stockholm med ansvar för Sverige och Norge.

Arbetsbeskrivning
Som försäljningschef ansvarar du för säljteamet i Sverige och Norge där teamets huvudarbete är att besöka arkitektkontor, fastighets- och inredningsföretag, golventreprenörer samt slutkunder inom hotell, restaurang, butiker mm. Du ansvarar för det dagliga arbetet där även budget- och resultatansvar ingår. En del av arbetet kommer vara operativt där du har egna kunder och en säljbudget.

En stor del av arbetet som försäljningschef är att planera säljteamets arbete efter företagets strategi vad gäller kundbesök, projektbearbetning, arbete i CRM-system samt att nå uppsatta försäljningsmål. Vi har ett väl etablerat återförsäljarnät där vi kontinuerligt uppdaterar med nyheter, vårdar relationer och ger hög service.

Du ser resor i tjänsten som något utmanande och roligt, då du får räkna med ett par övernattningar per månad. Du kommer också få resa till England för produktutbildningar och möten med leverans- och tillverkningsavdelningar.

 

"Jag sökte mig till Amtico då människor, försäljning, design och inredning alltid har intresserat mig, och det får jag verkligen jobba med här. Det mest stimulerande med jobbet är mötena med kunder, att veta att jag har en fantastiskt bra produkt att erbjuda och att få visa det hela vägen i projekten.

Amtico har en lång erfarenhet i branschen och det märks i kompetensen hos de anställda, det finns alltid ett svar att få. Amtico är också ett väldigt innovativt företag och vill leda utvecklingen, vilket jag gillar."

- Thomas Widell, Sales Executive

 

Vem är du?
Till rollen som försäljningschef söker vi dig som vill driva ett säljteam framåt och bygga affärsrelationer. Du är strukturerad, målmedveten och kan arbeta självständigt med eget budgetansvar för affärsenheten. Att ha ett högt engagemang och god kvalitet i ditt arbete är en självklarhet. Du ger hög service samt bygger och vårdar relationer. Du är social, flexibel och gillar att jobba med långsiktiga säljprocesser där marknadsföring, information och säljpresentation av produkter är viktigt.

Kvalifikationer

  • Erfarenhet av B2B-försäljning
  • Erfarenhet från golvbranschen eller motsvarande är meriterande 
  • Goda kunskaper i Office-paketet samt något säljstödsystem
  • Behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift
  • Erfarenhet av en säljchefsroll är meriterande men inte avgörande
  • B-körkort

Tjänsten kan tillsättas omgående. Lämplig bostadsort är Stockholm med omnejd.

Vad kan Amtico erbjuda dig?
Amtico är ett framgångsrikt, stabilt och innovativt företag som kontinuerligt presenterar nya golvprodukter och lösningar för kunderna. För rätt person erbjuder vi goda utvecklingsmöjligheter. Förutom ett stimulerande och utvecklande arbete erbjuds du också tjänstebil, bra fast månadslön med extra bonusmöjligheter samt andra fördelaktiga förmåner.

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Marie Gummerus. Du når Marie på 08-514 816 42.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Amtico International AB är ett helägt dotterbolag till Amtico Internatioal Ltd. med säte i Coventy, England. Amtico ingår i den amerikanska golvkoncernen Mannington Mills Inc. Vi har tillverkat och levererat designgolv sedan 1964. Företaget har utvecklats under namnet Amtico med ett omfattande produktionssortiment med internationell försäljning av golv till kunder i kommersiella miljöer och hemmamiljöer. Trenderna och tiderna har förändrats men engagemanget att investera i forskning, design och tillverkning kvarstår. Amtico International AB ansvarar för försäljning och utveckling i Skandinavien och Baltikum med egen säljkår i Sverige och Norge, i de andra länderna samarbetar vi med våra Distributörer.

Läs mer på www.amtico.com.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager, Försäljningschef, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 17 sept 2022 (72 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!