EKONOM/TRADINGÖVERVAKARE, NATTETID

EKONOM/TRADINGÖVERVAKARE, NATTETID

Vi erbjuder en utmanade heltidstjänst till en ekonom som vill ha en karriär i finansbranschen. Som medarbetare på Ampfield får du tidigt eget ansvar för, och stor variation i dina arbetsuppgifter. Som tradingövervakare följer du nyhetsflödet och håller dig uppdaterad om vad som driver råvaru- och valutamarknaderna. Vid sidan av tradingövervakningen ingår flera arbetsuppgifter som kommer ge dig en god förståelse för företagets hela verksamhet.

Tjänsten passar främst dig som gillar att arbeta självständigt och inte har något emot att arbeta nattetid. Här finns möjligheten att komma in i bolaget i ett tidigt skede och växa tillsammans med oss.

OM TJÄNSTEN

Tjänsten innebär att du ansvarar för övervakningen av Ampfields trading under ditt arbetspass. Tradingövervakningen består av omvärldsbevakning, att följa/bevaka orderläggning, positioner och förändringar i volatilitet på marknaden i stort samt i enskilda kontrakt, att administrera och hantera larm samt att sköta eventuella kontakter med våra mäklare.

Tradingövervakningen kombineras med andra varierande arbetsuppgifter av ekonomisk och administrativ karaktär, så som avstämningar och kontroller av tradingen, riskkontroller, budgetering, bokföring, arkivering, skatte- och arbetsgivardeklarationer, löner, att uppdatera kalendrar för ekonomiska händelser och terminsrullningar, att dokumentera rutiner, göra backuper och sköta inköp.

På Ampfield gäller frihet under ansvar i kombination med goda förutsättningar att utvecklas i din yrkesroll. Tjänsten innebär ensamarbete, då majoriteten av arbetstiden är förlagd nattetid. Arbetsplatsen ligger i centrala Stockholm nära Stadions tunnelbanestation.

VI SÖKER

Mycket kommer vara nytt oavsett dina tidigare erfarenheter vilket gör det viktigt att du uppskattar att lära dig och sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Arbetet innebär ochså att man måste vara mycket noggrann, plikttrogen och ansvarsfull.

Då tjänsten innebär ensamarbete krävs att du klarar av att arbeta självständigt, tar egna initiativ och är en problemlösare. Goda kunskaper i engelska är en förutsättning. Kunskaper i redovisning, intresse för finans samt tidigare erfarenhet av nattarbete är meriterande.
Mer info
Kontaktperson Henrik Melander
Telefon 0707209607
Email Mejla Henrik Melander
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.ampfield.se
Sista ansökningsdag 30 nov (14 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM AMPFIELD

Ampfield bedriver värdepappershandel för egen räkning med mycket hög riskjusterad avkastning.

I första hand handlar vi råvaru- och valutaterminer på amerikanska derivatbörser. Handeln pågår dygnet runt, är algoritmstyrd och helt automatiserad. Automatiseringen av verksamheten har inneburit att organisationen är liten i förhållande till företagets omsättning och vinst. På Ampfield har du därför möjlighet att arbeta i en liten entreprenöriell organisation kombinerat med tryggheten i att arbeta på ett företag med en bevisad affärsmodell.