Telefonkommunikatör - Extrajobb, kvällstid

Telefonkommunikatör - Extrajobb, kvällstid

Vill du ha ett viktigt jobb som gör skillnad - på riktigt? Amnesty International är en global organisation som arbetar för mänskliga rättigheter. Vi söker telefonkommunikatörer som vill vara med och kämpa för mänskliga rättigheter tillsammans med oss.

ARBETSUPPGIFTER
Som telefonkommunikatör är din arbetsuppgift att via telefon övertyga andra människor om att bidra till Amnestys viktiga arbete för mänskliga rättigheter. Genom att upplysa om orättvisor runt om i världen värvar vi nya medlemmar eller ökar månadsgåvan för befintliga. Vi arbetar målinriktat med olika fundraisingmetoder för att uppnå bästa resultat när vi informerar och övertygar de människor vi kommunicerar med. Genom samarbete och engagemang hjälps vi tillsammans åt att bidra till Amnesty Internationals globala arbete med att stärka de mänskliga rättigheterna. Klicka här för att läsa om Amnestys framgångar under 2017.

På Amnesty är vi måna om dig som medarbetare och vi lägger stor vikt vid att du ska trivas och utvecklas hos oss. Som telefonkommunikatör på Amnesty får du kontinuerlig coachning, samt utbildning i mänskliga rättigheter, fundraisingmetoder och samtalsteknik. Vi erbjuder också fast månadslön och trygga anställningsvillkor enligt kollektivavtal.

KVALIFIKATIONER
Vi söker dig som:
  • Är lyhörd och bekväm med att kommunicera via telefon.
  • Trivs med att arbeta såväl självständigt som i samarbete med andra.
  • Är bekväm med att prata om pengar.
  • Motiveras av att arbeta målinriktat då det ingår resultatkrav i tjänsten.
För att trivas i den här rollen bör du som söker ha ett intresse för mänskliga rättigheter. Du har kunskap inom området eller är intresserad av att lära dig mer. Tidigare erfarenhet av andra ideella organisationer, telemarketing eller försäljning, samt kunskaper om säljtekniker är meriterande, men inget krav.

Arbetet sker på vårt kontor som ligger på Söder i Stockholm och är förlagt kvällstid på vardagar. Du behöver kunna jobba minst tre pass per vecka. För frågor om tjänstens innehåll kontakta Fredrik Häller, 070-72 77 151 alternativt maila till telefonjobb@amnesty.se. Fackligt ombud för Unionen är Maja Åberg som nås på telefon 08-729 02 42 och för SACO Sanna Blomgren på telefon 0709-87 04 63.

Låter det som ett jobb för dig? Välkommen med din ansökan! Skicka in din ansökan snarast genom att fylla i din epost i nedanstående formulär. Vi tar inte emot ansökningar via epost. På grund av semestertider kan det dröja lite innan vi återkopplar för en eventuell intervju.
Mer info
Kontaktperson Fredrik Häller
Telefon 070-72 77 151
Email Mejla Fredrik Häller
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Deltid, Extrajobb
Hemsida http://www.amnesty.se
Sista ansökningsdag 25 dec (41 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

OM AMNESTY INTERNATIONAL
Amnesty International arbetar för mänskliga rättigheter. Vi är en global organisation som finns på plats i över 70 länder och samlar människor som vill bidra till förändring. Vi tar så gott som aldrig emot pengar från politiska partier eller regeringar - tack vare det kan vi vara oberoende i våra utredningar och åsikter. Vi sätter press på regeringar och makthavare genom att avslöja och offentliggöra kränkningar och skapa uppmärksamhet och opinion. Tillsammans påverkar vi och skapar en värld där mänskliga rättigheter gäller alla, nu och i framtiden. Läs mer på www.amnesty.se.