Välkommen till nya Blocket Jobb   Det här är nytt

Dansktalande medarbetare till kundsupport på storbank

Dansktalande medarbetare till kundsupport på storbank

Arbetsbeskrivning
För vår kunds räkning söker vi nu en dansktalande medarbetare inom kundsupport. Du kommer att ta emot inkommande kundärenden och besvara frågor som är kopplade till bankens olika kortprodukter. På avdelningen finns många olika språk representerade och du kommer att ingå i det team som jobbar med och stöttar bankens svenska och danska marknad. Det är en varierad tjänst där du har kontakt med bankkunderna över telefon och mail, samtidigt som du arbetar nära andra avdelningar på banken samt har kontakt med bankkontoren ute i landet. Anställningen kommer att inledas med en utbildning där du lär känna banken och dess produkter samt får en värdefull inblick i branschen.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som brinner för service och kundbemötande! Du har erfarenhet från serviceyrket och är trygg i att bemöta alla typer av kunder och hjälpa dem på bästa sätt. Du motiveras av att överträffa kundens förväntningar och att följas upp på din prestation i kundärendet. Det är mycket meriterande om du har tidigare erfarenhet från arbete på bank eller inom ekonomi. Då banken kontinuerligt utvecklar sina digitala lösningar ser vi gärna att du har ett tekniskt intresse och är nyfiken på de förändringar och möjligheter som digitaliseringen medför. Du har lätt för att ta till dig nya system och är van vid att jobba i olika tekniska miljöer.

Du är flytande i danska samt i svenska i både tal och skrift. Du är kommunikativ och har lätt för att uttrycka dig på ett professionellt och tydligt sätt i alla situationer. Du är förtroendeingivande och har lätt för att skapa tillit och goda relationer.

Om Amendo
Amendo Talents är specialiserade på uthyrning och rekrytering av unga talanger i början av sin karriär eller som fortfarande studerar och vill arbeta extra.

Vi är ett dotterbolag inom Amendo som är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans samt försäkring. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Sundsvall, Borås och Skellefteå. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders och kandidaters naturliga första val. Följ oss gärna på LinkedIn!

Frågor och kontakt
I denna rekrytering samarbetar banken med Amendo Talents.

Du är välkommen med din ansökan via vår hemsida redan idag, vi träffar kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta rekryteringskonsult Moa Rydqvist.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Service & Kundtjänst, Kundtjänst
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Amendo Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 31 dec (17 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Kunden är en av storbankerna med placering i nya fina lokaler i Stockholm.