Transaktionsanalytiker till längre uppdrag på storbank

Transaktionsanalytiker till längre uppdrag på storbank

Arbetsbeskrivning
Nu söker vi en Transaktionsanalytiker till ett längre konsultuppdrag på en storbank i centrala Stockholm. Du kommer tillhöra det team som tillsammans skall kontrollera och analysera flödet av transaktioner till och från bankens finansiella korrespondensförbindelser. Arbetet kommer även innebära monitorering av utlandsbetalningar för att kontrollera att kundens transaktioner stämmer med den kunskap som finns om kundens förväntade beteende. Dessutom innefattar arbetet utredning och rapportering till finanspolisen vid misstanke om finansiell brottslighet. Vidare kommer du även ansvara för att utveckla processer och löpande assistera och arbeta med regelefterlevnads frågor. För att bäst lyckas i rollen som transaktionsanalytiker krävs det att du håller dig uppdaterad inom världsnyheter och omvärldsanalyser.

Kvalifikationer och egenskaper
Du som söker har några års erfarenhet från en administrativ tjänst inom finansbranschen och har god förståelse för de olika transaktionsflödena. För dig är kvalitet av största vikt och du lämnar inget åt slumpen. Vidare är du analytisk, kommunikativ samt har en god samarbetsförmåga. Du har en relevant examen från universitet/högskola, exempelvis inom ekonomi eller finans. Att ha god vana i Excel och Excel VBA är ett kompetenskrav och det är extra meriterande om du har tidigare erfarenhet av SAS/STAT.

Om Amendo
Amendo är en av Sveriges ledande aktörer inom rekrytering och bemanning med en tydlig inriktning mot Bank & Finans, Försäkring och Ekonomi. Amendo arbetar dagligen med kundnära, skräddarsydda bemannings- och rekryteringslösningar. Vi är ett expansivt bolag med kontor i centrala Stockholm, Göteborg och Sundsvall. Idag är vi ca 300 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemanningsbranschen och kollektivavtal tillämpas. Följ oss gärna på LinkedIn!

Varför arbeta som konsult på Amendo?
Du hamnar hos en trygg arbetsgivare med en fantastisk kultur och ett välkänt varumärke. Vi är framgångsrika men aldrig nöjda och vi går till jobbet varje dag med passion. Som konsult hos oss blir du anställd av Amendo och får en engagerad konsultchef som kan finansbranschen och kan coacha dig vidare i karriären. Vi är tillräckligt små för att du ska bli sedd men stora nog att kunna erbjuda dig en spännande och långsiktig utveckling i rollen som konsult.

Frågor och kontakt
På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter är det som tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Du är välkommen att ansöka omgående då vi träffar lämpliga kandidater löpande. För frågor om tjänsten, vänligen kontakta Lisa Eliasson
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Amendo Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 23 nov (7 dagar kvar)