Erfaren byggskadereglerare till välkänt och spännande försäkringsbolag

Erfaren byggskadereglerare till välkänt och spännande försäkringsbolag

Tycker du att det låter spännande med byggskadereglering och vill vara en del av ett välkänt försäkringsbolag? Just nu söker vi konsulter med erfarenhet från försäkrings- och byggbranschen till ett uppdrag på 4-6månader som byggskadereglerare.

Arbetsbeskrivning
Som byggskaderådgivare får du vara med på en spännande tillväxtresa tillsammans med ett gäng härliga och engagerade kollegor. Du kommer att hantera varje kundkontakt med hög kvalité och förmedla känslan "lugn vi hjälper dig". Kontakten kommuniceras huvudsakligen via telefon men även genom anmälningar via post. Du kommer att göra behovsanalyser som förser kunden med en skräddarsydd lösning där du säkerställer att kunden har det försäkringsskydd som gör att kunden känner sig trygg.

Kvalifikationer och egenskaper
Vi söker dig som har byggkompetens och erfarenhet som byggskaderådgivare och ett stort serviceintresse där du trivs med att hitta lösningar på problem. Det är viktigt att du på ett självständigt och tryggt sätt kan fatta beslut gällande skador på fastigheter och har en förmåga att tyda och tolka villkor. Vidare ser vi även att du har ett genuint intresse för rollen som skadereglerare, att du är nyfiken och har en förmåga att jonglera med flera bollar i luften.

För att trivas i rollen ser vi även att du:
  • Har erfarenhet av byggskadereglering från försäkringsbranschen
  • Har erfarenhet av byggkompetens
  • Talar och skriver svenska obehindrat och har goda kunskaper i engelska
  • Har 1-3 års erfarenhet av en serviceinriktad roll med kundkommunikation
  • Tidigare har arbetat med kundservice via telefoni
Om Amendo
Amendo är ett av Sveriges ledande konsult- och rekryteringsföretag inom ekonomi, bank, finans och försäkring. Vi är ett expansivt bolag med kontor i Stockholm, Göteborg, Malmö och Sundsvall. Idag är vi ca 350 anställda med målsättning att fortsätta expandera och vara våra kunders naturliga första val. Amendo är ett auktoriserat företag i bemannings- och rekryteringsbranschen och kollektivavtal tillämpas.

Detta får du som konsult på Amendo
Vår största tillgång är våra kollegor! För att göra ett bra jobb hos våra kunder är det viktigt att du trivs hos oss. Du får en trygg arbetsgivare med ett välkänt varumärke och en engagerad konsultchef som kan branschen. Vi ser till att du får en spännande och långsiktig utveckling i din konsultroll. På Amendo tror vi på jämlikhet, inkludering och mångfald och vet att olika erfarenheter tar oss framåt. Därför ser vi positivt på sökande med olika bakgrunder och erfarenheter.

Frågor och kontakt
Välkommen att söka tjänsten omgående. Vi träffar lämpliga kandidater löpande. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta Linn Oldenmark linn.oldenmark@amendo,se

Följ oss gärna på LinkedIn!
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid, Projekt- / Visstidsanställd
Rekrytering hanteras av Amendo Bemanning & Rekrytering
Sista ansökningsdag 3 dec (18 dagar kvar)