Tandsköterska vikariat sökes till Sturegallerian tandhälsa

Tandsköterska vikariat sökes till Sturegallerian tandhälsa

Sturegallerian Tandhälsa AB
ligger i Sturegallerian på Östermalm. Kliniken består av två tandläkare, en tandhygienist och två tandsköterskor. Varav du kommer att arbeta för en av tandläkarna. Vi använder oss av den senaste tekniken och moderna behandlingsmetoder för att kunna ge förstaklassig och toppmodern tandvård.

Tjänsten och arbetet

Du ska kunna arbeta tillsammas med tandläkare och assistera kliniskt vid behandlingar. Ha kunskap om olika material som används inom tandvården. Du som tandsköterska hos oss blir dina huvudsakliga arbetsuppgifter dels sedvanliga tandsköterskeuppgifter som att assistera, jobba med profylax, röntgen, sterilarbete tandblekning och sköta beställningar av material samt hantera betalningar. Du ska också kunna skicka kallelser till våra patienter, boka in behandlingar per telefon och mail. Du bör ha generellt stor fallenhet för administrativt arbete. Har du tidigare jobbat med Alma är det meriterande.

Vi söker dig som är tandsköterska

Som person är du trygg, stabil och klarar av att ha flera bollar i luften du är glad och positiv. Du är lugn och kontrollerad i stressiga situationer, du är bra på att själv se var du behövs som mest och hur du ska prioritera dina arbetsuppgifter. Din svenska är god i både tal och skrift och att samarbeta med andra människor i team är en självklarhet för dig. Du har en lösningsorienterad personlighet, är service-minded och tycker att jobbet är roligt och stimulerande.

För oss är det viktigt att du passar in i vårt team!

Tjänsten är ett heltidsvikariat på 35h/vecka. Vikariatet är på ca 10-12 månader med start från slutet av februari då min sköterska ska gå på mammaledighet.

Lön enligt överenskommelse.
Om detta låter som något för dig maila ditt CV samt personligt brev till lena.kristofersson@telia.com
Mer info
Kontaktperson Lena Kristofersson
Email Mejla Lena Kristofersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Hälsa & Sjukvård, Tandvård
Typ av anställning Heltid, Vikariat
Hemsida http://www.sturegalleriantandhalsa.se
Sista ansökningsdag 11 jan (33 dagar kvar)