Teknisk Innesäljare till Ambiductor AB, Stockholm

Teknisk Innesäljare till Ambiductor AB, Stockholm

Ambiductor söker en

Teknisk innesäljare Internet-of-Things
Stockholm

Med Internet-of-Things kan man koppla upp mängder med sensorer, mätare och styrutrustning mot internet på ett enkelt och kostnadseffektivt sätt. Ambiductor har främst valt att arbeta med LoRa som är en helt öppen standard med extrem räckvidd, mycket lång batteritid och hög säkerhet. Med LoRa skapas ett samarbete mellan olika leverantörer, kunder, samarbetspartners och operatörer. Ambiductor var en av de första företagen i Skandinavien med IoT via LoRa och är marknadsledande inom energi- och vattenbranschen.

Arbetsuppgifter
Du kommer att arbeta på vårt kontor i Täby. Din uppgift är först och främst att se till så att kunden får bästa möjliga lösning. Arbetet som säljsupport och innesäljare omfattar följande uppgifter:
 • Hantera inkommande order, leveranser och lager
 • Skriva och följa upp offerter
 • Kostnadsberäkningar och kalkyler
 • Ge kunder råd avseende produktval och lämpliga tillbehör
Vi har en unik bredd i vårt sortiment, vilket gör det lätt att hitta kompletta, bra lösningar åt våra kunder.

I tillägg, kommer du att få hjälpa till med vår hemsida och delta i vårt digitala marknadsföringsarbete. Så småningom är planen att du även ska kunna leda utvalda projekt från kontoret.

"Dagarna går fort på Ambiductor. På förmiddagarna så varvar jag orderläggning, packning av paket, godsmottagning med ordermottagning och viss telefonsupport. Efter lunch så brukar jag varva offertskrivning, godsutlämning, dokumentation, märkning av ankomna produkter och div. telefonärenden. Ofta så blir det en del mindre monterings- och programmeringsuppgifter också.


Vi är ett litet sammansvetsat team, vi har en stor frihet i att utföra våra arbetsuppgifter efter eget huvud. Och vi har hela tiden ett stort informationsutbyte med varandra, både i arbets- och privatrelaterade frågor. Det som stimulerar mig mest är att man som i alla mindre företag får syssla med många olika uppgifter, då blir jobbet aldrig enformigt.


Jag trivs utmärkt på denna arbetsplats. Kalle är en bra entusiasmerande och smidig chef, och det är raka puckar som gäller. Johan är en rolig, välstrukturerad och ordningsam kille, och han hugger gärna in där det behövs."

- Jan Strand, Indoor Sales Manager

Vi erbjuder

Ett utvecklande arbete i ett företag som är på frammarsch. Vi arbetar prestigelöst och med entreprenörskänsla där varierande arbetsuppgifter ingår. Hos oss blir dagen aldrig tråkig. Det finns alltid något att göra. Du kommer att få en gedigen utbildning om våra produkter och vår marknad som kompletterar din ursprungliga kunskap.

Kvalifikationer
 • Tekniskt intresse
 • Erfarenhet inom energiteknik, fjärrvärme eller VVS är meriterande
 • Jobbat som säljsupport eller innesäljare
 • Goda datakunskaper i Officepaketet
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift
Din profil
 • Du gillar variation och klarar av att ha många bollar i luften
 • Du skapar naturligt långsiktiga relationer med både kunder och kollegor
 • Du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och stresstålig
 • Du har en god samarbetsförmåga och ser service som en självklar del i arbetet
 • Du har förmåga att arbeta såväl självständig som i team
Kontakt

Känner du igen dig i ovanstående beskrivning är du välkommen med din ansökan så fort som möjligt. Urval sker löpande. Vi samarbetar med Säljpoolen i denna rekrytering, så har du frågor kring tjänsten kan du kontakta Rekryteringskonsult Ulf Hammar på 070 606 31 00.

Välkommen med din ansökan!

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Innesäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Säljpoolen AB
Sista ansökningsdag 21 nov 2019 (35 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Ambiductor säljer mätare för termisk energi och flöde. Dessutom säljer vi utrustning inom IMD (Individuell Mätning och Debitering) som även kan innefatta utförande av entreprenader. Vår målsättning är att skapa en långsiktig relation med våra kunder. Kunderna vet att vi kan hjälpa till med alla deras behov inom mätteknik, genom vårt unika utbud. Det är viktigt att kunden får rätt produkt för varje behov d.v.s. marknadens bästa service hellre än lägsta pris. Bolaget startade 2010 och har idag tre heltidsanställda, men har behov av fler. Vi samarbetar mycket med våra branschkollegor och har de trevligast kunder man kan hitta. Läs mer på www.ambiductor.se

Sökord: säljare, försäljning, innesälj, teknisk försäljning, teknisk säljare, teknisk försäljare, säljsupport