Account Manager / Customer Success Manager till Ambiductor, Stockholm

Account Manager / Customer Success Manager till Ambiductor, Stockholm

Account Manager / Customer Success Manager
Stockholm - Täby 

Vi söker nu en person som vill leda arbetet med att ge våra kunder bästa möjliga upplevelse av våra tjänster och produkter. Därför söker vi nu en Account Manager / Customer Success Manager till vårt team i Stockholm! 

Om rollen
Som Account Manager / Customer Success Manager ansvarar du att ta hand om kunden efter beställning genom att bibehålla och utveckla en god relation. Du ser till att kunderna får ut maximalt värde från våra produkter genom att hjälpa dem använda dessa på rätt sätt.

Detta gör du genom att genomföra driftutbildning via internet, bistå våra utvecklare med förädling av våra tjänster, samt projektleda nya och befintliga kunder. En av dina arbetsuppgifter blir att proaktivt skapa guider och förebygga support så kunden enkelt, själv eller i samråd med dig, kan hitta lösningar.

Våra vanligaste kunder är kommunala bolag inom VA och fjärrvärme, men även andra kunder som t.ex. fastighetsägare, förvaltare och rörentreprenörer förekommer. Arbetet bedrivs i en mängd partnerskap med återförsäljare och andra samarbetspartners vilket ger många nära bekantskaper och ett mycket positivt klimat.

I rollen Account Manager / Customer Success Manager ingår att vara first line support och att där succesivt bygga upp dina kunskaper inom mätteknik, Internet-of-Things och mätinsamling samt vara vårt ansikte utåt. Som stöd i supportrollen har du en stor samlad kunskap inom företaget till hjälp. 

 

"Vi är ett litet sammansvetsat team, vi har en stor frihet i att utföra våra arbetsuppgifter efter eget huvud. Och vi har hela tiden ett stort informationsutbyte med varandra, både i arbets- och privatrelaterade frågor. Det som stimulerar mig mest är att man som i alla mindre företag får syssla med många olika uppgifter, då blir jobbet aldrig enformigt."

- Jan Strand, Indoor Sales Manager

 

Din profil
Till rollen som Account Manager / Customer Success Manager söker vi en driven person som trivs i en projektledande roll och vill hjälpa våra kunder att nå sin fulla potential med hjälp av våra produkter. Vidare ser vi att: 

  • Du gillar variation och klarar av att ha många bollar i luften
  • Du skapar naturligt långsiktiga relationer med kunder och kollegor
  • Du är noggrann, strukturerad, ansvarstagande och stresstålig
  • Du har en god samarbetsförmåga och ser service som en självklar del i arbetet
  • Du har förmåga att arbeta såväl självständig som i team

Kunskap och erfarenhet inom VA och/eller mätteknik är meriterande, men det viktigaste är att du är rätt person för rollen.

Du är trygg i att jobba med kundvård och kunna bedriva ditt arbete självständigt. Kunskaper inom InDesign eller liknande verktyg samt agil arbetsmetodik är meriterande.

Vårt kontor ligger i Täby. Mycket arbete går att utföra hemifrån men kort resväg är att föredra. 

Vi erbjuder
Ett utvecklande arbete i ett företag som är på frammarsch. Vi arbetar prestigelöst och med entreprenörskänsla där varierande arbetsuppgifter ingår. Hos oss blir dagen aldrig tråkig, det finns alltid något att göra!

Du kommer att få en gedigen utbildning om våra produkter och vår marknad som kompletterar din ursprungliga kunskap.

 

Kontakt och ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Säljpoolens rekryteringskonsult Ulf Hammar, 08-514 816 46.

Skicka in din ansökan via ansökningsknappen. Vi arbetar med löpande urval under denna rekrytering, vi vill därför gärna ha in din ansökan snarast möjligt. 

Välkommen med din ansökan!

 

Om företaget
Ambiductor säljer mätare för termisk energi och flöde. Dessutom säljer vi utrustning inom IMD (Individuell Mätning och Debitering) som även kan innefatta utförande av entreprenader. Vår målsättning är att skapa en långsiktig relation med våra kunder. Kunderna vet att vi kan hjälpa till med alla deras behov inom mätteknik, genom vårt unika utbud. Det är viktigt att kunden får rätt produkt för varje behov d.v.s. marknadens bästa service hellre än lägsta pris. Bolaget startade 2010 och har idag tre heltidsanställda, men har behov av fler. Vi samarbetar mycket med våra branschkollegor och har de trevligast kunder man kan hitta.

Läs mer på www.ambiductor.se.

Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Kundservice, Account Manager
Typ av anställning Heltid
Hemsida http://www.saljpoolen.se
Sista ansökningsdag 31 juli 2022 (66 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och vi har specialiserat oss på att rekrytera personal inom följande befattningar: säljare, innesäljare, chefer och marknad. Vi tillsätter ca 450 tjänster per år!