🇾đŸ‡ȘSales Development Representative (Svensktalande)🇾đŸ‡Ș

🇾đŸ‡ȘSales Development Representative (Svensktalande)🇾đŸ‡Ș

Sales Development Representative till Alva Labs
LĂ„t oss berĂ€tta en liten historia. En gĂ„ng fanns det en tjej som flyttade till Sverige frĂ„n Pakistan. Hon hade en bra utbildning pĂ„ masternivĂ„, men ingen arbetslivserfarenhet frĂ„n den svenska arbetsmarknaden. Hon började ansöka om jobb, men fick avslag. Hon sökte fler jobb, fick fler avslag. Och denna fruktansvĂ€rda pingismatch fortsatte under en lĂ„ng tid. Trots att hon hade sĂ„ mycket att erbjuda, fick hon aldrig ens chansen att visa det. För det mesta fick hon inte ens gĂ„ pĂ„ en intervju. Hon fick rĂ„det att "byta ut sitt efternamn mot ett mer svenskklingande namn", eftersom det Ă€r sĂ„ svĂ„rt att fĂ„ ett jobb med ett utlĂ€ndskt namn. Efter mĂ„nga, lĂ„nga mĂ„nader i ett grĂ„tt Sverige, hittade hon ett företag som anstĂ€llde med hjĂ€lp av objektiva metoder. Med hjĂ€lp av arbetspsykologiska tester, för att vara exakt. För första gĂ„ngen fick hon samma möjligheter som alla andra kandidater att visa vad hon gick för. Hon fick jobbet! Och hur gick det sen dĂ„? Idag Ă€r hon en av de mest uppskattade kollegorna, bĂ„de baserat pĂ„ sin prestation och sin person. Åh, och förresten, det kan vara din blivande kollega eftersom hon jobbar pĂ„ Alva Labs.

PÄ Alva jobbar vi hÄrt för att skapa lyckliga slut för fler kandidater över hela vÀrlden. Att söka jobb borde inte vara sÄ svÄrt som det Àr idag. Kom och hjÀlp oss förÀndra hur vÀrlden ser pÄ talang!

Företaget
Alva Labs erbjuder en SaaS-lösning som hjÀlper lokala och globala bolag vÀxa sina team pÄ ett vetenskapligt sÀtt. Alva har skapat en unik kandidatutvÀrderingsplattform som hjÀlper bolag identifiera rÀtt person, pÄ rÀtt plats. Genom att kombinera förstklassig psykometri (psykologi & statistik), data science och en besatthet av kandidatupplevelse, har vi skapat det vÀlbehövliga verktyget för datadriven rekrytering.

Vi vÀxer 2-3x per Är och Àr just nu inne i en spÀnnande fas att lansera Alva pÄ nya marknader.

Rollen
VÄrt sÀljteam Àr en vÀloljad maskin dÀr du kommer jobba nÀra andra SDRs samt Account Executives. Du kommer att vara ansvarig för den inledande delen av sÀljprocessen genom bokning av kvalificerade möten för att sÀkerstÀlla en stark fortsatt pipeline. Genom att anvÀnda bÄde rÀtt och moderna verktyg och arbetssÀtt kommer det vara enkelt att identifiera prospekt och komma i kontakt med dem genom.

Du
Vi bryr oss inte jÀttemycket om vad du har gjort innan. Kanske har du arbetat med försÀljning innan, kanske har du inte det. En av vÄra nuvarande superstjÀrnor kommer frÄn en adminroll inom rekrytering, och hon bÄde Àlskar sitt jobb och krossar alla tidigare rekord :) SÄ för att vara supertransparent, om du Àr rÀtt person för oss (för just det bryr vi oss vÀldigt mycket om), sÄ kan vi hjÀlpa dig att nÄ din fulla potential vÀl pÄ plats. Det finns tillrÀckligt med struktur och kollegialt stöd sÄ det rÀcker och blir över. Vi tror att du checkar av nÄgra av följande boxar:
  • Genuint uppskattar stakeholder management av alla slag
  • Strukturerad
  • Kommunikativ
  • MĂ„linriktad (vissa skulle kalla det för envis, vi anvĂ€nde bara en fisförnĂ€m CV-term...)
Udda sinne för humor Àr alltid vÀlkommet. Men antar att det Àr mer av en nice-to-have...

Dina blivande kollegor
Vi Àr ett team pÄ 50 glada. Tillsammans representerar vi 16 olika nationaliteter och en stor spridning av yrkesbakgrunder. Allt det dÀr Àr fantastiskt, men det som verkligen gör Alva unikt Àr den tillit och vÀrme som finns mellan kollegor. Vi vÄgar pÄstÄ att du aldrig kommer kÀnna dig sÄ stöttad eller ha sÄ mÄnga grymma mÀnniskor att lÀra ifrÄn och frÄga. För att citera vÄr VD under vÄr senaste bolagsresa, "det kÀnns som att hÀnga med ett gÀng gamla kompisar".

Och dÄ kanske du undrar hur det ser ut i sÀljteamet? Vi Àr totalt 16 anstÀllda, uppdelade i tre mindre team (inriktade pÄ olika marknader). Varje team bestÄr av bÄde SDRs och Account Executives, för att sÀkra en tight feedback-loop och möjliggöra framgÄng för teamet.

Ifall du vill creep-a pÄ vÄrt (kanske snart ditt!?) team, kör pÄ!

Varför börja pÄ Alva?
ProblemomrÄdet vi jobbar för att lösa Àr inte bara engagerande och intressant (kombinationen av psykologi och statistik, tillsammans med kandidatupplevelse, vem blir inte pirrig i magen!?), men det Àr ocksÄ nÄgot som har en enorm inverkan pÄ bÄde mÀnniskor och organisationer. Du kommer att fÄ jobba med nÄgot som skapar skillnad, varje dag.

Med 250+ kunder, stark tillvÀxt, nöjda anvÀndare och nÀstan 200 000 bedömda kandidater sÄ finns det mycket bra att bygga frÄn. Men vi Àr inte klara! Vi gÄr nu in i en spÀnnande ny del av vÄr resa, dÀr vi fokuserar pÄ nya marknader och internationell expansion. Bolaget och teamet har vuxit mycket under den senaste tiden (150% fler kunder och 250% fler anstÀllda under 2021... hittills...). Möjligheterna kommer vara nÀstintill obegrÀnsade om du vill komma och vÀxa med oss. Kanske kan vi sÄ smÄningom locka med en ledarroll eller en period utomlands? Om du vill, förstÄs.

Dessutom sĂ„ har vi flexibla arbetstider, du vĂ€ljer hur och var du arbetar bĂ€st. Du fĂ„r sju (!) veckors semester, en marknadsmĂ€ssig lön, generöst friskvĂ„rdsbidrag och en rad andra fiffiga förmĂ„ner. DĂ„ kan lĂ€sa om vĂ„ra förmĂ„ner HÄR och bolagets vĂ€rderingar HÄR.

Rekryteringsprocessen
Givet att vi utger oss för att vÄra experter pÄ rekrytering sÄ kanske du undrar vad vi kokat ihop Ät dig.
  • Objektiv screening med Alvas tester
  • Första intervju (hĂ€r fokuserar vi pĂ„ vem du Ă€r)
  • Case survey (en kort enkĂ€t dĂ€r du fĂ„r svara pĂ„ frĂ„gor och berĂ€tta om din erfarenhet sedan tidigare)
  • Andra intervju med rekryterande chef Sofie
  • Case-övning
  • Erbjudande och bubbel laget runt!
Kom och förÀndra rekryteringsbranschen tillsammans med oss!

VĂ€lkommen till Alva!
Mer info
OmrÄde Stockholms stad
Yrkesroll FörsÀljning, Key Account Manager
Typ av anstÀllning Heltid
Sista ansökningsdag 4 jan 2022 (26 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

We're a Stockholm-based SaaS scale-up that offers a unique candidate assessment platform. We help companies build their organizations with the right people in the right place, in a fair, accurate and automated way.