Key Account Manager / Säljare Belysning

Key Account Manager / Säljare Belysning

Jobbeskrivning

Som ett resultat av gjorda förvärv och satsningar inom bolaget har Aluwave skapat sig en mycket intressant marknadsposition och har siktet inställt på en ambitiös tillväxtresa inom såväl Sverige som andra marknader.

För att realisera denna vision stärker vi nu säljteamet med en Key Account Manager till Stockholmsregionen. Du kommer inneha en central roll i att vidareutveckla våra affärer med grossister, konsulter & installatörer i regionen med omnejd. Detta kommer ske genom såväl bearbetning av existerande kunder som nyförsäljning.

Vad vi erbjuder

Som Key Account Manager hos Aluwave får du möjligheten att vara med på och i allra högsta grad påverka den tillväxtresa vi står inför. Du kommer förvalta affärer med existerande kunder samt bearbeta nya potentiella partners primärt i Stockholmsregionen. Kundmöten, mässor och en nära dialog med Aluwaves huvudkontor och två produktionsanläggningar i Göteborgsregionen blir en naturlig del av vardagen. Du rapporterar till Försäljnings- och marknadschef.

Om dig

Vi söker dig som har god förmåga att skapa förtroende och bygga långsiktiga relationer, kommersiell erfarenhet och vana att driva affärer i hamn. Vi tror att du har gedigen erfarenhet av teknisk B2B-försäljning och belysningsbranschen.

Som person ser vi att du är lyhörd och duktig på att förstå kundens behov och finna lösning. Du har starkt driv, engagemang och positiv inställning. Du trivs med att jobba självständigt och gör detta på ett strukturerat sätt.

Låter detta som du? Då är du varmt välkommen med din ansökan!

Ansökan

Välkommen med din ansökan med CV och personligt brev till robert.andersson@aluwave.com senast 2020-10-30. Vi arbetar med löpande urval och avser tillsätta tjänsten snarast möjligt. Vid frågor, kontakta Robert Andersson, 0705-17 87 10.
Mer info
Kontaktperson Robert Andersson
Telefon +46705178710
Email Mejla Robert Andersson
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Key Account Manager
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida http://www.aluwave.com
Sista ansökningsdag 30 okt 2020 (5 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Aluwave AB är ett innovativt företag som utvecklar och levererar skräddarsydda LED lösningar samt färdiga armaturer till framförallt ledande företag inom belysningsbranschen och industri. Genom tre egna produktionsanläggningar och en lång erfarenhet inom LED teknik, optik och mekanik blir Aluwave idag i många fall en naturlig produktutvecklingspartner som levererar med hög kvalitet och flexibilitet till OEM kunder och grossister. Aluwave har 80 anställda och en omsättning på ca 140MSEK. Läs mer på www.aluwave.com