Hissmontör

Hissmontör

Vill du arbeta på ett privatägd fristående rikstäckande företag med rötterna i Småland? Vill du ha en fritt och ansvarsfull arbete där du jobbar med ett av marknadens bredaste hissprogram? ALT Hiss satsar mot nya mål och söker hissmontörer till Stockholmsregionen för att möta en gedigen orderstock och fortsatt expansion. Ett omväxlande och fritt jobb där du gärna får ha erfarenhet av såväl el som mekanik men allra viktigast en dos kreativitet. Du jobbar delvis i par med en erfaren montör men också ensam med eget ansvar för montagen.

UTBILDNING, ERFARENHET OCH PERSONLIGA EGENSKAPER
  • Du har B-körkort
  • Det är meriterande om du har el- eller mekanisk inriktad utbildning alternativt dokumenterad erfarenhet av liknande arbeten
Arbetet är självständigt så du behöver vara ansvarsfull och ha en god drivkraft. Har du hisserfarenhet är det en STARK merit. Vi kommer att lägga stor vikt vid personligt driv och inställning för kommande arbetsuppgifter.

VI ERBJUDER
Ett omväxlande och fritt jobb med tillgång till servicebil. Du erbjuds en rolig och utvecklande roll som präglas av frihet under ansvar. Det finns goda utvecklingsmöjligheter i bolaget. Jobbet innebär att man utgår ifrån Alvesta men med rätta egenskaper och meriter kan detta diskuteras.

SÅ ANSÖKER DU
Din ansökan med CV och en personlig beskrivning skickar du på ansokan@alt.se
Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Har du frågor är du välkommen att kontakta Ola Edenborg, Montagechef på telefon 08-410 212 67 eller regionchef Fredrik Sälgström på telefon 08-410 212 61.
Mer info
Kontaktperson Ola Edenborg
Telefon 08-41021267
Email Mejla Ola Edenborg
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bygg & Hantverk, Industri & Anläggning, Montör
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Hemsida https://www.althiss.se/
Sista ansökningsdag 31 okt 2019 (9 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Sedan många år är ALT Hiss väl etablerade som en komplett, rikstäckande leverantör av hissar och rulltrappor för alla lyfthöjder och laster.

ALT Hiss är ett helt fristående och ägarlett hissföretag. Vårt breda produktsortiment gör oss unika som enda rikstäckande hissföretag med egen konstruktion och tillverkning i Sverige.
Flexibilitet och speciallösningar är våra ledord vid både nybyggnation och ombyggnad. Med rätt förebyggande underhåll, korta reparationstider och egna oberoende inköpskanaler minimerar vi underhållskostnaderna för kunden.

Kvalitet och miljö är viktigt för oss.
Vi är därför både kvalitets- och miljöcertifierade, vilket har resulterat i hållbara och energibesparande produkter med låg miljöpåverkan.

På ALT Hiss fokuserar vi på att skapa en arbetskultur som är familjär, där vi värdesätter bidragen från varje enskild individ. På grund av vår platta organisation, där avståndet till VD inte är långt, är beslutsvägar korta och ett medarbetarengagemang utan dess like främjas.