Business Controller till Almi Invest

Business Controller till Almi Invest

Almi Invest, Sveriges mest aktiva investerare i startups, söker en Business controller till avdelningen Business Control & Support. Rollerna är organisatoriskt placerade inom Almi Invests moderbolag, men avdelningen ansvarar för att serva samtliga riskkapitalbolag i koncernen. Controllerteamet består av tre controllers och ingår i en avdelning med två affärsstöd och en Finance Manager. I rollen som business controller kommer du både att vara ansvarig business partner för 2-3 regionala riskkapitalbolag och delta i koncernövergripande arbete. På sikt kommer du att bli ansvarig för någon av de koncernövergripande controllerprocesserna.

För att lyckas i rollen behövs ett personligt engagemang och en god förmåga att effektivt driva ditt arbete och dina projekt framåt. Du har lätt för att samarbeta i team och är bra på att planera och organisera ditt arbete. Är du dessutom en positiv och serviceorienterad person som har lätt för att samarbeta med andra, tror vi att du kommer trivas mycket bra hos oss!

I utbyte kommer du att få arbeta i ett glatt och samhällsengagerat team med nära insyn i nya, spännande affärsidéer. Initiativ och nya idéer uppmuntras och du erbjuds stora möjligheter att självständigt påverka och utforma din roll.

Huvusakliga arbetsuppgifter
  • Analys och stöd till koncernens riskkapitalbolag
  • Framtagande av styrelsematerial
  • Intern ledningsrapportering
  • Budgetarbete och utfallsuppföljning
  • Extern rapportering till Tillväxtverket och andra intressenter
  • Medverkan i koncernprojekt
Kvalifikationer

Vi söker dig som är civilekonom eller motsvarande. Du har 2-5års erfarenhet från ett controllerinriktat arbete, gärna med inriktning på investerings- och projektverksamhet. Du har mycket goda kunskaper i Excel och Officepaketet och gärna ett stort intresse för system. Erfarenhet från tex verksamhets- eller processutveckling, projektledning och/eller en redovisningsbakgrund är meriterande.

Omfattning:
Heltid

Ort:
Stockholm

I denna rekryteringsprocess samarbetar vi med Dfind Finance. Välkommen med din ansökan snarast då urval och intervjuer sker löpande. Om du har frågor kring tjänsten kontakta gärna ansvarig rekryteringskonsult Malin Skotte 0733-434154 malin.skotte@dfindfinance.se. Varmt välkommen med din ansökan via www.dfindfinance.se.

Om Almi Invest

Almi Invest är Sveriges mest aktiva investerare i startups. Vi gör investeringar i hela landet via 8 regionala riskkapitalbolag och ett nationellt riskkapitalbolag inom GreenTech. Almi Invest förvaltar cirka 3 miljarder kronor och har sedan start investerat i ca 600 startups. Våra bästa innehav har förvärvats av bl a Google, Microsoft, Qlik och Apple eller noterats på olika börser. Almi Invest är ett riskkapitalbolag inom Almi-koncernen. Läs mer på www.almiinvest.se
Mer info
Kontaktperson Malin Skotte
Telefon 0733434154
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Controller
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Rekrytering hanteras av Dfind Finance
Sista ansökningsdag 1 okt (6 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Dfind Finance är ett rekryterings- och konsultföretag specialiserat på ekonomi, finans och lön. Vi jobbar för att andra ska lyckas med målsättningen att våra kandidater och konsulter hittar det perfekta uppdraget och att våra kunder hittar just den kompetens de behöver.