Vårt underbara kontor söker fler medarbetare!

Vårt underbara kontor söker fler medarbetare!

Med ambitionen om att vara förstahandsvalet inom välfärdsförsäkringar är Allra Försäkring utmanaren till de traditionella försäkringsbolagen. Allra Försäkring är företaget för de personer som prioriterar personlig kontakt och hjälp vid beslut rörande sin välfärd. Våra moderna välfärdsförsäkringar erbjuder skydd för det som är viktigast här i livet - hälsan. Vi finns tillgängliga för våra kunder vid oförutsedda händelser och hjälper dem hela vägen fram till en lösning.

Tycker du att försäkringar är intressant och det är något du vill arbeta med? Vill du arbeta med telefon som arbetsredskap? Då har vi jobbet för dig! Här på Allra arbetar vi med att förmedla försäkringar till privatpersoner runt om i landet, både nya kunder som redan befintliga. Är du en utåtriktad och positiv person kommer du verkligen trivas här. Du har möjligheter att påverka din egen karriär och får arbeta med ett fantastiskt gäng!

På vårt kontor på Sveavägen i centrala Stockholm finner du en modern och öppen arbetsplats med ett härligt team från olika bakgrunder och varierande åldrar. Vi förmedlar försäkringar till privatpersoner via telefon och kontaktar både befintliga kunder och potentiella kunder för att erbjuda våra tjänster. Jobbet är roligt och utmanande där vi som team arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål. Vi arbetar i mindre team med daglig coachning och vägledning för att kunna få ut det bästa av dig!

Vi erbjuder:
  • Betald utbildning till certifierad försäkringsförmedlare och betald sälj- och produktutbildning som pågår i cirka 2 veckor
  • Fantastiska kollegor
  • Personlig coachning
  • Tjänstepension
Kvalifikationer:
  • Du måste vara över 18
  • Kunna prata, läsa och skriva svenska obehindrat då vi lyder under Finansinspektionen och har kvalitetsgranskning
  • Vi tror att du ser en framtid hos oss, att du vill utvecklas i rollen som försäkringsförmedlare med oss
  • Utdrag ur belastningsregister och kreditupplysning görs vid samtliga nyanställningar
Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidare, Heltid, Provanställning 6 månader

Placering: Sveavägen 24-26, Stockholm

Lön: Fast lön + provision

Arbetstider: Måndag - Fredag

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi på Allra rekryterar fördomsfritt och välkomnar alla att söka oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning eller ålder.

Läs mer om Allra på http://karriar.allra.se och "connecta" gärna med oss eller "gilla" Allra karriär på Facebook.
Har du specifika frågor om tjänster är du varmt välkommen att kontakta Michael Holm, rekryterare, på michael.holm@allra.se eller på 072-556 76 50
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Försäljning, Telefonförsäljare
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 25 sept (36 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Med ambitionen om att vara en naturlig partner i vardagsekonomin för privatpersoner. Vi är ett alternativ för dem som värdesätter en personlig kontakt och är i behov av hjälp med privatekonomiska beslut i vardagen.