Försäkringsförmedlare på heltid

Försäkringsförmedlare på heltid

Slår ditt hjärta för att hjälpa människor och drivs du av att nå mål? Som försäkringsförmedlare på Allra finns möjligheten att utveckla dig som säljare och jobba med en produkt som gör skillnad. I denna drivna grupp av förmedlare arbetar vi med att förmedla en kritisk sjukvårdsförsäkring till privatpersoner runt om i landet. Försäkringen Allra Best Doctors ger tillgång till några av de främsta specialistläkarna i världen och internationell vård i toppklass. Är du en utåtriktad och positiv person kommer du verkligen att trivas här. Du har möjligheter att påverka din egen karriär och lön, dessutom får du arbeta med ett fantastiskt gäng!

På vårt kontor på Sveavägen i centrala Stockholm finner du en modern och öppen arbetsplats med ett härligt team från olika bakgrunder och varierande åldrar. Jobbet är roligt och utmanande där vi som team arbetar tillsammans mot gemensamt uppsatta mål. Vi arbetar i mindre team med daglig coachning och vägledning för att kunna få ut det bästa av dig!

Vi erbjuder:
  • Betald utbildning till certifierad försäkringsförmedlare och betald sälj- och produktutbildning som pågår i cirka 2 veckor
  • Friskvårdsbidrag
  • Benify förmånsportal
  • Tjänstepension
Kvalifikationer:
  • Du måste vara över 18
  • Kunna prata, läsa och skriva svenska obehindrat då vi lyder under Finansinspektionen och har kvalitetsgranskning
  • Vi tror att du ser en framtid hos oss, att du vill utvecklas i rollen som försäkringsförmedlare med oss
  • Utdrag ur belastningsregister och kreditupplysning görs vid samtliga nyanställningar
Tillträde: Enligt överenskommelse

Omfattning: Tillsvidare, Heltid, Provanställning 6 månader

Placering: Sveavägen 24-26

Lön: Fast lön + provision

Rekryteringen sker löpande så skicka gärna in din ansökan redan idag! Vi på Allra rekryterar fördomsfritt och välkomnar alla att söka oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnisk tillhörighet, religion, funktionsvariation, sexuell läggning eller ålder.
Läs mer om Allra på http://karriar.allra.se och "connecta" gärna med oss eller "gilla" Allra karriär på Facebook.
Har du specifika frågor om tjänster är du varmt välkommen att kontakta Hannah Johansson, Rekryterare och utbildare på 070-015 21 09.
Mer info
Område Stockholms stad
Yrkesroll Bank, Finans & Försäkring, Försäkring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 23 apr (30 dagar kvar)
Visa var

Om arbetsgivaren

Med ambitionen om att vara en naturlig partner i vardagsekonomin för privatpersoner. Vi är ett alternativ för dem som värdesätter en personlig kontakt och är i behov av hjälp med privatekonomiska beslut i vardagen.