Ekonomiassistent / heltid / nyexad ekonom

Ekonomiassistent / heltid / nyexad ekonom

Dina arbetsuppgifter

Till sin ekonomiorganisation i Kista söker Allgon nu en ekonomiassistent. Du kommer att få arbeta i en bred roll där du har övergripande ansvar inom redovisning, moms, skatter, reskontror, betalningar, balansavstämningar och månadsbokslut.

Din profil

Du har nyligen avslutat en akademisk examen inom ekonomi. Du är van vid att arbeta strukturerat och organiserat, är noggrann och tycker om att ta eget ansvar. Som person är du utvecklingsinriktad med god kommunikativ förmåga samt har en nyfiken och positiv inställning till att lära dig nya arbetsuppgifter. Det är meriterande om du har erfarenhet av ekonomisystem och/eller har läst din ekonomiexamen med inriktning redovisning.

Om oss

Studentwork är ett av Nordens ledande konsult- och rekryteringsföretag specialiserade på studenter och utexaminerade kandidater med upp till fem års arbetslivserfarenhet. Vi erbjuder främst tjänster inom ekonomi, försäljning/marknadsföring, teknik och administration. Vi är experter på att matcha våra kunders behov med kandidaternas egenskaper och kompetens. Hos oss kommer kulturen först och vår verksamhet styrs av våra värderingar: Always Deliver, Be Creative, Take Responsibility och Share Fun.
Mer info
Kontaktperson Emma Gefvert
Telefon 739 88 99 16
Område Stockholms stad
Yrkesroll Marknadsföring
Typ av anställning Heltid
Sista ansökningsdag 4 juli (12 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Allgon AB är en internationell koncern som består av fyra rörelsedrivande dotterbolag. Verksamheterna bedrivs i Sverige, Kista och i Dalarna Björbo samt i Kina, Tianjin. Koncernen har cirka 100 anställda och arbetar med försäljning av produkter, tjänster och service i närmare 40 olika länder. Merparten försäljningen är koncentrerad till Norden och Centraleuropa. Allgon är verksamma inom telekom och Industrial lot. Tjänsten är ett konsultuppdrag på 12 månader där du blir anställd av Studentwork och arbetar hos vår kund. Vidare finns det goda möjligheter till förlängning. Urval och intervjuer sker löpande, så välkommen med din ansökan redan idag!