Alin & Hedenlund Fastighetsförvaltning AB söker en ekonomiassistent för fast anställning.

Om tjänsten
Du kommer att arbeta som ekonomiassistent hos Alin & Hedenlund Fastighetsförvaltning AB på vårt kontor på på Gärdet i Stockholm. Tjänsten är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning, vi söker i första hand någon på heltid, men även deltid kan diskuteras.
  • Leverantörsreskontra, kundreskontra och betalningar
  • Löpande bokföring
  • Projektredovisning
  • Eventuellt Lönehantering
  • Bokslutsarbete inkl årsredovisningar
  • Budgetarbete
  • Övriga ekonomiadministrativa arbetsuppgifter, såsom avstämningar, moms- & skattedeklarationer, kvartalsrapporter mm
Om dig
Rollen som ekonomiassistent innefattar stort eget ansvar och mkt självständigt arbete och vi tror att du är på väg mot en roll som redovisningsekonom inom några år. Vi söker dig som har en gymnasial utbildning inom ekonomi eller motsvarande och/eller tidigare erfarenhet av liknande arbete. Du är en van datoranvändare och har goda erfarenheter från olika administrativa system samt vanliga Windows-program. Vi tror även att du är självständig, social, positiv och flexibel samt gillar arbete i grupp och att du är mycket noggrann, strukturerad och ansvarstagande samt så klart att du gillar att arbeta med siffror! Du kommer att arbeta huvudsakligen i FortNox, så erfarenhet av detta ekonomiprogram är meriterande, liksom tidigare erfarenhet från fastighetsadministration.

Om Alin & Hedenlund Fastighetsförvaltning AB
Alin & Hedenlund firade 75 år som Fastighetsförvaltningsföretag 2020. Vi är sju anställda och förvaltar ca 3000 lägenheter och lokaler och arbetar också med olika fastighetsutvecklingsprojekt. Dina arbetskamrater är engagerade och kunniga, de är i blandade åldrar 25 till 60 år och könsmässigt jämnt fördelade. Vårt trevliga kontor är beläget på Jungfrugatan 55på Gärdet i Stockholm Nära både till Stadions och Karlaplans T-bana. Vi erbjuder flexibla arbetstider, möjlighet att jobba hemifrån efter överenskommelse samt motionsbidrag.

Vi har stor bredd i våra arbetsuppgifter och det finns goda möjligheter att utvecklas inom ekonomifunktionen.

Om ansökan
Tjänsten ska tillsättas så snart som möjligt och rekryteringsarbetet sker därför löpande under ansökningstiden. Du ansöker genom att maila CV och personligt brev till info@ah.se.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Johan Fernholm på 08 534 891 04 eller johan@ah.se

Varmt välkommen med din ansökan!
Mer info
Kontaktperson Johan Fernholm
Telefon 08 534 891 04
Område Stockholms stad
Yrkesroll Ekonomi, Ekonomiassistent, Administration, Assistent
Typ av anställning Heltid, Tillsvidareanställd
Sista ansökningsdag 2 sept 2022 (25 dagar kvar)